Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai și Bianca, tot mai apropiați. Ce declarație i-a făcut concurentul în emisiune

După despărțirea de Ștefania, Mihai părea convins că nu va mai fi atras de către nicio altă concurentă din casa Mireasa.

bianca si stefan fotografiati cand se tineau in brate Galerie
După despărțirea de Ștefania, Mihai părea convins că nu va mai fi atras de către nicio altă concurentă din casa Mireasa | Antena 1

Cu toate acestea, lucrurile au părut să se schimbe după ce fosta sa iubită a părăsit competiția. El a început să petreacă tot mai mult timp cu Bianca, fata care mărturisea la intrarea în show că îl place pe Mihai.

În timp, tânărul s-a lăsat dus de val și cei doi au devenit tot mai apropiați. Atât de apropiați încât Mihai i-a spus Biancăi, zilele trecute, că i-a fost dor de ea și că a așteptat lângă uși ca acestea să se deschidă.

Imediat ce a ajuns lângă ea, a pupat-o pe obraz și a strâns-o în brațe, punându-și capul de umărul fetei.

”Datorită Biancăi îmi fac zilele mai frumoase aici”, a spus Mihai.

Citește și: Ce vești a primit Ștefan de la mama sa, doamna Viorica. Băiatul a început să plângă imediat ce a auzit

Întrebat fiind de ce a evitat să se apropie de Bianca, concurentul a zis:”În primul rând, așa gândeam atunci, din respect pentru Ștefania. M-am lăsat dus de val și mi-am dat seama că nu am făcut-o doar pentru că sunt aici. O făceam doar pentru că simțeam. Dacă și ea face la fel fără să gândească prea mult la ce simt, am încredere în ea”.

Bianca s-a bucurat când a auzit declarațiile lui Mihai: ”Inițial nu înțelegeam. Și întrebam printre fete 'Cum e Mihai, voi vedeți o schimbare la Mihai?'. Mă simt bine să știu asta.”.

Ce spunea Mihai după ultima conversație cu Ștefania

După ce i-a scris lui Mihai, Ștefania a intrat în direct ca să vorbească cu fostul său iubit.

A intrat mai ales ca să specifice că scrisoarea primită de Mihai îi aparține, după ce concurentul a mărturisit că are dubii în această privință.

Citește și: Ermina, acuzată că s-a comportat urât cu Claudia de Revelion. Ce s-a întâmplat, de fapt, în casă

”Nu v-am uitat. V-am scris chiar de luni. E scrisoarea de la mine, sunt cuvintele mele. Gândul meu este mereu acolo cu voi. Îi urmăresc reacțiile, stările. Nu-mi place când îl văd prea amabil cu anumite persoane. Am intrat special pentru el, să-i spun să facă ce simte. Cu adevărat să facă ce simte. Momentan mi se pare că este politicos cu Bianca. Eu nu vreau să-i influențez deciziile”, a spus Ștefania.

”Sunt în apele mele, o să fiu și mai bine. Mă bazez pe instict. Mă abțin mai bine. Sunt supărat pe Ștefania. Când a plecat am avut o înțelegere. Să nu mai forțăm lucrurile. Sigur nu-mi pune frână cu intenție. (...) Pun un punct mare. Sunt mai hotărât decât am arătat aici”, a afirmat și Mihai.

Mireasa 2020, sezon 2. Ce vești a primit Ștefan de la mama sa, doamna Viorica. Băiatul a început să plângă imediat ce a ... Mireasa 2020, sezon 2. Andreea are o poveste de viață impresionantă. A trăit cu un tată abuziv și fără să știe ce înseam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x