Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Scandal de proporții în casa băieților. Ce s-a întâmplat între concurenți

Ion, Alexandru și Ionuț au stat mai mult aseară de vorbă. Cei trei au stat mai mult de vorbă, au râs, au glumit, până când Victor a ieșit la ei.

Mireasa 2021, sezonul 4. Scandal de proporții în casa băieților. Ce s-a întâmplat între concurenți Galerie
Iubitul Andradei a ieșit la ei și le-a spus apăsat și dur să tacă din gură căci nu este prima dată când îi roagă să facă liniște | Antena 1

Cei trei băieți stateau de vorbă în fața ușii acestuia. Iubitul Andradei a ieșit la ei și le-a spus apăsat și dur să tacă din gură căci nu este prima dată când îi roagă să facă liniște. Victor a dat cu pumnul în perete, iar acesta din urmă s-a fisurat.

Scandal de proporții în casa băieților

Discuția a continut între Alexandru și Ion, iar Victor a ieșit și le-a spus că nu trebuia să facă asta. Ion l-a rugat să se liniștească și să-și controleze emoțiile și stările.

Întrebat de Simona Gherghe ce s-a întâmplat, Victor a spus că vrea să iasă din competiție pentru că stresul și lipsa somnului îl fac să aibă reacții agresive. Victor a spus că atunci când are de ales între sănătate și poveste, el alege sănătatea. Deși i-a vorbit cu Andrada și a rugat-o să se controleze, Victor are chiar și el reacții necontrolate.

Victor a spus că se simte deranjat de Alexandru că acum este prieten cu Ion, deși în trecut cei doi s-au jignit foarte urât. Discuția din casa băieților au continuat și azi dimineață. De data aceasta, Victor și Ion s-au certat din cauza unei saltele de fitness.

Victor: "Ăsta e caracterul tău de doi bani. Dacă te bat, te duci la poliție băi fraiere."

Doamna Lenu a încercat să-l controleze și să-l calmeze pe Victor și l-a rugat să meargă în casă pentru că toți îl așteptau ca să facă sport. Andrada a venit și ea pe terasă să-și calmeze pe iubitul ei.

Andrada: "Nu-mi place când te văd așa."

Andrada și Victor, ceartă dură

Adelina și Andrada de la Mireasa sezon 4 au avut un schimb de replici, în urma căruia Victor a remarcat anumite gesturi, pe care nu le-a plăcut, la iubita lui.

După ce Andrada a încercat să vorbească despre Adelina cu el, băiatul a refuzat să accepte atitudinea iubitei sale. Pentru că tot auzea ”gata” din partea partenerului, Andrada s-a enervat.

”Prost ești.”, i-a zis ea și Victor a izbucnit imediat.

”Ai reacții nasoale ca fată. Nu vrei să asculți. Taci. Gata, nu-ți mai zic nimic. Ceartă-te, fă ce vrei”, a zis Victor. ”Nu înțeleg, cine a zis că vrea să se certe? Păi dacă nu mi se pare corect”, a zis Andrada.

”Ți-a sărit o bală.”, a remarcat Victor, care a fost deranjat de faptul că iubita lui a înjurat emisiunea, locul unde s-au cunoscut. ”Te-ai pi**t inclusiv pe mine”, a mai spus băiatul.

Imediat, a mers în bucătărie și i-a zis Adelinei că vrea să vorbească. ”Nu vreau să te mai uiți urât la mine. Mă vezi că sunt calmă? M-ai dezamăgit maxim, ți-am fost alături. Când a venit altcineva, mi-a luat locul imediat. Ești un copil cu probleme la mansardă.”, a zis ea.

Mireasa 2021, sezon 4. Ion, dezamăgit de felul în care Raluca vorbește despre el după despărțire... Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina a intrat în conflict cu Amalia și Alina. Prietenia lor, pusă sub semnul întrebării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x