Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Părinții Elenei și-au spus părerea despre Adrian. Ce a zis mama despre pretendentul fiicei

Elena de la Mireasa sezon 5 a discutat cu părinții săi în emisia live Mireasa Capriciile Iubirii din 9 mai. Concurenta a aflat părerea lor despre Adrian, pretendentul ei.

adrian si elena de la mireasa sezon 5 la mireasa capriciile iubirii Galerie
Elena de la Mireasa sezon 5 a discutat cu părinții săi în emisia live Mireasa Capriciile Iubirii din 9 mai. Concurenta a aflat părerea lor despre Adrian, pretendentul ei. | Antena 1

Într-o discuție cu Adrian, Elena de la Mireasa sezon 5 i-a spus că părinții ei nu au fost de acord cu venirea ei în show-ul matrimonial.

”La început oscilam așa, pe urmă am zis să fie și ea mulțumită, să nu zică... Este o emisiune interesantă, nu pot să zic nimic de ea. Depinde acum de situație, de oameni.”, a zis tatăl fetei.

Ce părere au părinții Elenei despre Adrian de la Mireasa sezon 5

Domnul Ion, tatăl Elenei, a subliniat faptul că nu trebuie să-l plac el pe Adrian, ci că decizia fetei contează.

”Nu trebuie să-mi placă mie de Adrian. Dacă vrea să treacă pe la noi îl așteptăm cu plăcere. Oricine vine la noi este primit. Eu pe ea o aștept cel mai repede, ea e totul pentru noi. Îmi place emisiunea și cum este realizată, dar nu pot să găsești toți oamenii să fie la fel.”, a zis domnul Ion, tatăl Elenei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mama Sabrinei a întrebat-o în live dacă îl iubește pe Perneș. Ce a răspuns

Domnul Ion a fost întrebat ce meserie a avut și el a răspuns: ”Eu am avut mai multe meserii că mi-au plăcut mai multe, am fost și inginer, am fost și la SNSPA. Am făcut mai multe lucruri în viață. Politician, dar mi-am dat seama că politica pentru mine... în politică nu poți fii om corect”.

De cealaltă parte, doamna Ioana, mama fetei, a dat de înțeles că Elena are nevoie de un bărbat matur alături.

”Nu pot să zic nimic deocamdată de Adrian. Nu e vorba de frumos, de urât, dar Elena e mai matură, mai... Să nu rămână dezamăgit. Elena știe ea pe ce drum să meargă, avem toată încrederea în ea.”, a spus și doamna Ioana, mama concurentei de la Mireasa sezon 5.

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Sabrinei a întrebat-o în live dacă îl iubește pe Perneș. Ce a răspuns... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda au avut un date la mare. Ce s-a întâmplat între cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x