Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Tatăl Elenei, intervenție telefonică după ce Adrian a confirmat că formează un cuplu cu fiica lui

Adrian a surprins pe toată lumea cu afirmațiile sale după plecarea lui Aron din casa Mireasa. tânărului a confirmat faptul că formează un cuplu cu Elena, fapt pentru care este foarte fericit. La scurt timp de la dezvăluirile sale, tatăl concurentei a decis să intre în direct printr-o convorbire telefonică la Mireasa - Capriciile Iubirii. Iată ce i-a transmis bărbatul fiicei sale.

Elena și Adrian Mireasa Galerie
Adrian a surprins pe toată lumea cu afirmațiile sale după plecarea lui Aron din casa Mireasa | Antena 1

Apropierile dintre Adrian și Elena au pus pe gânduri publicul. Cei doi se simt foarte bine unul în preajma celuilalt, iar după plecarea lui Aron pare că relația dintre ei a început să funcționeze și mai bine.

De curând, concurentul a uimit telespectatorii cu o mărturisire neașteptată. Acesta a comfirmat că formează un cuplu cu Elena: „O să mergem să mulțumim împreună și o să le spunem că suntem un cuplu. Tuturor. Să fie clară treaba!”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Elena, în lacrimi după o afirmație făcută de Adrian. Cum s-a ajuns aici

La scurt timp de la afirmațiile sale, Adrian și concurenta au avut parte de o surpriză la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars. Tatăl Elenei a avut o intervenție telefonică prin care și-a dorit să discute cu fiica lui, dar și cu bărbatul alături de care își petrece timpul în casa show-ului matrimonial.

Ce au discutat Adrian, Elena și tatăl concurentei la Mireasa - Capriciile Iubirii

Gabriela Cristea i-a dat o veste surprinzătoare Elenei la Mireasa - Capriciile Iubirii. Concurenta a rămas fără cuvinte atunci când și-a auzit tatăl printr-o intervenție telefonică. Bărbatul a intrat în direct pentru a vorbi cu fata lui.

„Te-am văzut acolo, te văd și acum. Ești veselă, bravo ție! (...) Băiatul ăsta e mai timid. Ea știe cel mai bine cum e cu băiatul.”, a dezvăluit domnul Ion.

Întrebat despre părerea pe care o are în privința lui Adrian, tatăl Elenei a răspuns direct că fiica lui știe ce este cel mai bine pentru ea, dar abia așteaptă să fie în postura de socru mic: „Abia aștept să fiu socru mic. Ne dorim un nepoțel, mi-e că să o ia fata înainte”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Părinții Elenei și-au spus părerea despre Adrian. Ce a zis mama despre pretendentul fiicei

Mama Elenei nu s-a putut abține să nu-i transmită fiicei sale câteva urări cu ocazia zilei sale onomastice de acum câteva zile. Mai mult decât atât, femeia a spus și câteva cuvinte despre Adrian: „Ce să zic... Eu nu zic nimic să știți. Nu e nevoie să îmi placă mie, dar... ea știe cel mai bine”.

După ce a discutat cu părinții săi, concurenta a afirmat că Adrian pare a fi pe placul celor care au crescut-o, fapt observat din conversația pe care a avut-o cu ei: „E de bine din moment ce a zis asta, sigur spunea dacă nu-i plăcea.”

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese s-au logodit la mare. Fata a spus un DA hotărât... Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana au avut „o noapte de pomină” după ce s-au logodit. De ce a plâns mama concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x