Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Cum a răspuns Daria, după ce s-a speculat că s-ar fi căsătorit în secret cu Adrian. Cei doi vor fi nași

Pe grupurile de Facebook destinate emisiunii Mireasa au apărut zvonuri cum că Daria și Adrian s-ar fi căsătorit în secret. Fosta concurentă a sezonului 8 a infirmat speculațiile și a explicat cum ea și iubitul ei pot fi nași la o nuntă care are loc vara aceasta.

Colaj cu Daria și Adrian Galerie
Daria și Adrian de la Mireasa vor fi nași de cununie | Antena 1

Daria a anunțat că pe 21 iunie 2024 ea și Adrian vor fi nași pentru o pereche de miri. Cei care au văzut invitația de nuntă, unde foștii concurenți ai sezonului 8 Mireasa apar ca fiind a doua pereche de nași, au început să pună întrebări.

Daria a publicat o fotografie a invitației unde ea și Adrian apar ca fiind a doua pereche de nași. Acest anunț i-a pus pe gânduri pe fanii Mireasa, care s-au întrebat dacă nu cumva cei doi s-au căsătorit în secret pentru a cununa la rândul lor. Fata a dat asigurări că dacă ea și Adrian vor face pasul cel mare, acest lucru nu va fi ținut ascuns.

Daria a explicat că ea și Adrian nu s-au căsătorit și că sunt nașii mici la o cununie catolică, motiv pentru care nu au nevoie să fie și ei cununați.

„Cum să fiți nași dacă nu sunteți cununați? Cel mai mare păcat! Adică păcat face popa că dă voie așa ceva”, a întrebat cineva, iar Daria a venit cu explicații.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce a postat Daria, la scurt timp după Finală. Cum a apărut alături de Adrian: „Suntem împreună”

Cum pot Adrian și Daria de la Mireasa să fie nași de cununie, deși nu sunt căsătoriți

„Am primit foarte multe mesaje de genul în privat și văd că și pe Facebook se vorbește pe o grămadă de grupuri despre acea postare în care am spus că o să fim nași. Nu-mi place să dau explicații nimănui, dar am zis să vă luminez puțin să puteți respira liniștiți.

În primul rând, vreau să menționez că nu ne-am căsătorit așa cum spuneți mulți, nu am ascunde așa ceva, ba din contră, am face publică căsătoria.

În al doilea rând, suntem nași mii pentru că suntem din partea miresei care este prietena mea bună de foarte mulți ani.

În al treilea rând, cununia lor va ave loc la o biserică catolică, unde nu este obligatori ca ambele perechi de nași să fie cununați, așa cum sunt nașii mari din partea mirelui”, a scris Daria pe rețelele sociale.

Cum au răspuns Daria și Adrian când au fost întrebați dacă s-au logodit

Inelul purtat de Daria pe degetul inelar de la mână stângă a atras rapid atenția fanilor Mireasa. Invitați în platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii, Adrian și iubita lui au decis să răspundă la întrebare dacă sunt logodiți.

Citește și: Daria și Adrian de la Mireasa, anunț despre căsătorie? A cerut-o fostul concurent de soție pe aceasta? Ce au declarat

Cei doi au vorbit despre povestea bijuteriei. Băiatul a spus că atunci când a reintrat în casă era decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, dar s-a răzgândit. Cu toate acestea, la aniversarea lor de o lună, familia i-a trimis inelul, alături de o scrisoare.

„Da, este un model solitaire”, a răspuns Daria.

„Și mai trebuie să îi dau două”, a adăugat Adrian.

Astfel, inelul pe care Daria îl poartă pe mână este, de fapt, cadoul pe care acesta i l-a oferit în emisiune, la aniversarea de o lună.

Familia Mireasa | Povestea continuă. Mama Antoniei o încurajează să fie o ”jucătoare”. La ce se referă... Mireasa, sezon 7. Antonio, surpriză de proporții pentru Maria. Tânăra credea că-și va petrece aniversarea departe de soț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x