Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 20 mai. Ștefan, distras de o stare apăsătoare. Ce i-a spus Maria. Băiatul i-a făcut un cadou cu semnificație

Maria a observat că Ștefan părea supărat la petrecerea de sâmbătă, după jocul “am, n-am”.

colaj maria si stefan Galerie
Ștefan îi adresase o întrebare artistei care a venit la petrecere despre căsătorie și divorț, iar ea a zis că nu a fost niciodată căsătorită. | A1

Deși Ștefan tocmai fusese salvat de la eliminare datorită faptului că a fost în topul băieților, el tot părea să se bucure foarte tare la petrecerea de sâmbătă. Maria a observat schimbarea lui de stare și a dorit să afle dacă pe Ștefan îl deranjează ceva sau îl frământă vreun gând.

Ștefan îi adresase o întrebare artistei care a venit la petrecere despre căsătorie și divorț, iar ea a zis că nu a fost niciodată căsătorită.

Ștefan, distras de o stare apăsătoare

“Te-am văzut schimbat, diferit”, a mai zis Maria.

Ștefan a asigurat-o că nu e nimic și că doar și-a schimbat starea din cauza răspunsului trist al cântăreței.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Ștefania Păduraru, către Cristian: ”O tratezi pe Antonia ca pe un copil față de care nu ai respect”

“Sunt din petalele alea de trandafiri din care ți-am făcut eu prima dată”, și-a amintit Maria.

Ștefan i-a zis că o iubește după ce i-a dat cadoul, iar Maria i-a zis că îl adoră și că îi va spune că îl iubește doar atunci când va fi sigură că va rămâne cu el pentru tot restul vieții.

Maria l-a asigurat că îl acceptă așa cum e și știe că și Ștefan o iubește cu toate defectele ei. Ștefan era extrem de încântat că a rămas în casa Mireasa după gala de vineri.

“Sunt fericită că ai rămas”, i-a zis Maria.

Cei doi au rămas afară pe canapea vorbind despre viitorul relației lor. Ei au vorbit și despre cum ar reacționa dacă s-ar uita unul în telefonul celuilalt. Maria a zis că îi va da parola și va putea să răspundă la telefonul ei oricând ea nu ar putea.

Cu toate astea, are nevoie de limite pentru că a spus că nu i-ar plăcea să o controleze cineva și să îi ia mereu telefonul să vadă ce mesaje primește.

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 mai. Liviu i-a făcut Deliei o mărturisire legată de trecutul lui. "Cu cine mă mai mărit eu?"

“Dacă stai 5 ore pe telefon lângă mine, clar o să te întreb ce faci pe telefon”, a mai recunoscut Maria.

Relația dintre Maria și Ștefan decurge așa cum își doresc ei și își fac planuri de viitor împreună.

“Noi chiar abordăm orice subiect și chiar vorbesc cu el absolut orice”, a mai adăugat Maria.

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 mai 2024. Antonia și Cristian, probleme de comunicare. “Tu le duci pe-ale tale, eu le duc pe-ale mele”

”Vine bebe?” Imaginile cu Bogdana și Liviu care i-au făcut pe fani să se gândească la o sarcină. Ce a răspuns fosta conc... Mireasa sezon 9, 20 mai 2024.Iuliana și Vlad descoperă lucruri unul la altul. Întrebarea neașteptată pe care Iuliana i-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x