Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 30 noiembrie 2023. Ce cuplu a câștigat task-ul sărutului. De această dată a existat o probă de departajare

Cuplurile din sezonul 8 Mireasa au participat la task-ul sărutului. Fanii emisiunii au aflat în emisia live de pe 30 noiembrie 2023 cine a rezistat cel mai mult. Înainte de task-ul sărutului, băieții au participat la task-ul usturoiului.

Concurenții Mireasa sărutându-se Galerie
Task-ul sărutului a venit într-o nouă formulă în sezonul 8 Mireasa. De această dată a existat o probă de departajare. | Antena 1

Task-ul sărutului a venit într-o nouă formulă în sezonul 8 Mireasa. De această dată a existat o probă de departajare. Băieții au primit ca task să mănânce 7 căței de usturoi în 5 minute. Numai 3 băieți au reușit.

Daniel, Liviu și Bogdan au fost cei care au reușit să mănânce mai mult de 7 căței de usturoi și au participat la task-ul sărutului cu iubitele lor.

Citește și: Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Cine a câștigat task-ul sărutului. Premiul este unul consistent

Premieră la task-ul sărutului. De ce au participat doar 3 cupluri și cine a câștigat

Astfel, cele trei cupluri care au participat la task-ul sărutului în sezonul 8 au fost:

Ana și Daniel

Andreea și Bogdan

Bogdana și Liviu.

Bogdana a renunțat prima la task: „Mi-ai rupt gâtul efectiv! Nu puteai să te apleci și tu”, a spus fata nervoasă.

Pentru cuplurile finaliste a crescut nivelul de dificultate. Inițial, Ana și Daniel au crezut că ei sunt câștigătorii, dar în urma analizării imaginilor, s-a observat că Ana și Daniel, care ar fi trebuit să stea într-un picior, au pus picioarele jos.

Astfel, Andreea și Bogdan sunt câștigătorii task-ului sărutului în sezonul 8 Mireasa.

„Câștigătorii primesc un weekend împreună în casa Mireasa și locul 2 o noapte în ce casă vreți voi”, le-a spus Simona Gherghe concurenților Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Alex și Luiza la Capricii după ce Andreea și Bogdan s-au declarat un cuplu

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 30 noiembrie 2023. Cuplurile au dansat latino, iar Pepe a jurizat cel mai pasional cuplu. Cine a câștig... Mireasa, sezon 6. Gabriela, ipostaze adorabile alături de fiul ei. Cum s-a lăsat pozată tânăra mămică alături de micuț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x