Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Alexandru, reacție nervoasă după ce Cristina a intrat în cursă de eliminare cu Iuliana

Imediat după gala Mireasa de vineri, unde Cristina și Iuliana au intrat în cursa de eliminare, au fost reacții nervoase.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Alexandru a avut o reacție nervoasă după ce Cristina a intrat în cursa de eliminare cu Iuliana | Antena 1

Alexandru a aruncat un scaun în bucătărie și a trântit cu putere ușa strigând: „Nu se poate așa ceva!”. Tânărul a plâns în hohote după ce iubita lui a intrat în cursa de eliminare cu iubita lui Liviu: „Îmi vine să sparg tot! Ăsta e coșmarul meu! Să plece ea! I-am zis lui Valentin că am un sentiment prost legat du cursa asta de eliminare! Dacă pleacă cred că-mi asum clauza aia și mă duc după ea!”, a mai spus Alexandru.

Cristina a plâns și ea în hohote: „Nu mai plânge! Vrei să te îmbolnăvești?”, i-a spus doamna Floarea.

Alexandru, reacție nervoasă după gala de vineri. Iubitul Cristinei a aruncat scaunul și a ieșit trântind ușa: „Îmi vine să sparg tot!”

Crsitina, Iuliana și Maria au discutat apoi despre situație:

„Îl aștept acasă, dar nu pot să stau fără el! Simțeam că așa o să fie!”, a spus Cristina.

„Ăsta e cel mai mare test pentru mine și pentru Liviu. Eu o să-l aștept!”, a spus Iuliana.

În emisia live de Mireasa de pe 18 martie 2024 Cristina și Alexandru au spus că s-au mai liniștit.

„Încerc să fiu cât mai puternic pot! Era șocul foarte mare vineri, dar acum sunt un pic mai liniștit, mai calculat”, a spus Alexandru.

Simona Gherghe i-a dat un avertisment pentru că a aruncat cu scaunul: „Nu e ok să ne manifestăm așa, indiferent de cât de nervoși am fi”, a spus Simona Gherghe în emisia live de pe 18 martie 2024.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 7. Antonio, surpriză de proporții pentru Maria. Tânăra credea că-și va petrece aniversarea departe de soț... Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat după ce doamna Daniela a blocat-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x