Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Alexandru și Cristina au primit binecuvântarea ambelor familii. După ce mama fetei a spus că îl place pe concurent, a venit rândul tatălui lui să își spună părerea.

Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina Galerie
Alexandru și Cristina au primit binecuvântarea ambelor familii. După ce mama fetei a spus că îl place pe concurent, a venit rândul tatălui lui să își spună părerea. | Antena 1

Cristina și Alexandru trăiesc o frumoasă poveste de iubire în casa Mireasa. În ciuda micilor gelozii, relația lor este una armonioasă, lucru observat și de familiile lor.

Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

După ce s-a difuzat un material în care Alexandru își arăta iubirea și susținerea pentru Cristina, doamna Maria a spus că o place mult pe iubita nepotului.

”Ea s-a așezat din prima lângă mine. Este un copil tare frumos, iubitor și o să aibă o căsnicie la fel ca părinții lui. O căsnicie foarte frumoasă, au 25 de ani de căsnicie, nu i-am auzit certându-se, se respectă, se iubesc și acum, la vârsta asta”, a spus doamna Maria.

Domnul George, tatăl lui Alexandru, a intervenit telefonic. ”Ce să fac, puiule, uite vă urmăresc cu drag pe toți. (...) Sincer vă spun, aș vrea să mai trăiesc încă de două ori pe atât și să-i sărbătoresc. (n.r. cei 25 de ani de căsnicie)”, a povestit acesta legat de mariajul său cu mama lui Alexandru.

Alexandru s-a emoționat până la lacrimi când și-a ascultat tatăl, căruia și lui îi tremura vocea.

”Și nouă ne este dor de el, de mama. Nu vă ascund lucrul ăsta, și Cristina ne este foarte dragă. Nu doar mie și soției mele, cât și familiei. Din punctul meu de vedere, așa cum a remarcat și Valentina, au o dragostere sinceră și e din ce în ce mai rar în zilele noastre. Suntem foarte fericiți și pentru el și pentru Cristina pentru că au o relație sinceră, că este una deschisă, că se susțin. Poate reușesc să ajung în platou. ”, a punctat domnul George.

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 26 februarie 2024. Simona Gherghe lipsește astăzi din platou. Cine moderează emisiunea

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus... Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt îm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x