Antena Căutare

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane după un an și jumătate de pauză la ”Mireasa”: ”Mi-a fost dor. O să fie cu iubire!”

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane după un an și jumătate, timp în care și-a dedicat timpul celor doi copii.

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane după un an și jumătate de pauză la ”Mireasa”: ”Mi-a fost dor. O să fie cu iubire!” Galerie
Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane după un an și jumătate de pauză | Instagram

Cu forțe proaspete și dornică să fie alături de concurenții de la ”Mireasa”, Simona Gherghe a strălucit în prima ediție a reality-show-ului.

Îmbrăcată într-un costum elegant, cu accente masculine, dar domolite de culoarea pudrată, Simona Gherghe a zâmbit și s-a arătat încântată de provocarea pe care a acceptat-o.

”Bun găsit, dragii mei. Mă bucur că am revenit, mi-era dor de atmosfera platoului, mi-era dor de telespectatorii Antenei 1, pentru că știu că și voi mi-ați scris și m-ați întrebat când te întorci. De acum o să ne vedem cam în fiecare zi, până sâmbătă. O să fie cu iubire.”, a spus prezentatoarea emisiunii Mireasa.

Ce spunea Simona Gherghe după ce a fost anunțată prezentatoare a emisiunii ”Mireasa”

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune” a mai declarat aceasta.

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane începând din 5 septembrie, de luni până vineri, de la orele 14:00 și sâmbăta de la 13:30, la Antena 1.

Casa „Mireasa” aduce schimbări pentru concurenții din sezonul 2 al emisiunii... Mireasa, locul unde îți găsești marea dragoste! Mamele au intrat primele în casă: ”Vrem să ne căsătorim băieții!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x