Antena Căutare
Logo show

Rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Pateu colorat din păstrăv afumat, un preparat absolut delicios

Este un aperitiv extrem de gustos și forte aspectuos avâd o culoare tare plăcută, de la sfecla roșie.

Ce ne trebuie pentru Rețeta Pateu colorat din păstrăv afumat: 300 gr file de păstrăv afumat 150 gr bacon 250 gr mascarpone 250 gr sfeclă roșie, fiartă hrean răzuit 5-6 caise puțină zmeură fistic pentru decor pâine prăjită, pentru servit Cum procedăm pentru a prepara Rețeta Pateu colorat din păstrăv afumat

Caisele se dau la cuptor 10 minute, pentru a se pătrunde. Se lasă să se tempereze, se decojesc și se pasează ușor.

Fileul de păstrăv se mărunțește și se amestecă cu mascarponele și sfecla roșie fiartă și răzuită. Se potrivește gustul cu hrean răzuit, sau o pastă de hrean.

Baconul tăiat în cuburi mici, se trage la tigaie până devine ușor crocant, se lasă să se tempereze și se adaugă la ingredientele de mai sus.

Apoi se adaugă caisele și puțină zmeură și se omogenizează compoziția.

Servim deliciosul pateu colorat din păstrăv afumat pe felii de pâine prăjită.

Mai presărăm și puțin fistic pentru un plus de gust și pentru a avea ceva crocant.

Spor și poftă bună!

Luni, 15.06.2020, 08:45
x