Antena Căutare

Cât de important este să ai semnal bun la telefon și minute nelimitate în rețea. Ce ofertă specială au la DIGI

În era digitală, un semnal bun la telefon și accesul la internet nelimitat nu mai sunt un lux, ci o necesitate. Ce ofertă găsești la DIGI.

Cât de important este să ai semnal bun la telefon și minute nelimitate în rețea. Ce ofertă specială au la DIGI Galerie
Cât de important este să ai semnal bun la telefon și minute nelimitate în rețea. Ce ofertă specială au cei de la DIGI | antena 1

Prezentatorii TV Florin Ristei și Radu Bucălae de la emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani" au subliniat importanța acestor servicii și au lăudat oferta specială de la DIGI.

Cât de important este să ai semnal bun la telefon și minute nelimitate în rețea. Ce ofertă specială au cei de la DIGI

Florin Ristei a evidențiat nevoia de internet de calitate, menționând că acesta este esențial pentru a putea urmări emisiunile preferate pe AntenaPlay:

„Să mai povestim despre ce vrea telefonul nostru. Vrea internet bun, că se uită pe AntenaPlay și fără net, nu ai cum. Dacă nu ar fi internetul ar fi rău”, spune Florin Ristei.

Citește și: Momentul în care trebuie să îți suni familia prin video call de sărbători. Cu internet de mare viteză de la DIGI totul e mai ușor

Astfel ilustrează cât de dependentă este lumea modernă de conexiunile stabile și rapide la internet, esențiale pentru streaming și alte activități online.

Radu Bucălae a adăugat că pentru el, internetul de calitate pe telefon este crucial nu doar pentru divertisment, ci și pentru informare și comunicare:

„Eu vreau internet foarte bun la telefon, când am vreo informație foarte bună, întreb telefonul cum să fac cele mai bune paste. Îmi place să vorbesc cu cineva la telefon și să am minute nelimitate”, spune Radu Bucălae.

Citește și: Florin Ristei și Radu Bucălae au povestit despre momentele în care Internetul le-a jucat feste. Cum ar fi putut evita situațiile

Radu Bucălae subliniază astfel importanța de a avea acces rapid la informație și de a putea comunica nelimitat cu prietenii și familia.

DIGI vine în întâmpinarea acestor nevoi cu oferte atractive, menționate de Florin Ristei:

”La DIGI ai mereu promoții! Dacă te portezi cu mai multe numere, o să plătești doar 1,5 euro pe lună. Adică e ofertă orientată mai mult către familii. Dacă vă strângeți 4 o să plătești 1,5 euro pe lună, timp de 8 luni, iar în afara celor 8 luni reduse, fiecare abonament va costa 3 euro pe lună, deci 12 euro toate cele 4 abonamente. Nelimitat minute și internet, plus roaming. Pe www.digi.ro/reteaua-de-prieteni, acolo găsești toate informațiile. Net bun pentru telefonul tău, internațional și național pe digi.ro”, spune Florin Ristei.

Această ofertă este deosebit de avantajoasă pentru familii, asigurând atât internet de calitate cât și minute nelimitate la un preț accesibil.

În concluzie, internetul și semnalul bun la telefon sunt esențiale în viața de zi cu zi, iar ofertele DIGI sunt concepute pentru a satisface aceste nevoi la un cost redus, oferind astfel un echilibru perfect între calitate și accesibilitate.

Cum putem afla care sunt aplicațiile de pe telefonul mobil care necesită cel mai mult internet. Ofertă inedită la DIGI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x