Antena Căutare

Micuțul Tiago, apariție adorabilă la Super Neatza. Ce a făcut fiul lui Dani Oțil în direct: „Tati, aplauze!”

Tirago Oțil, fiul lui Dani Oțil, a fost prezent în platoul de la Super Neatza. Tatăl său l-a purtat pe umeri prin platou, iar imaginile tată-fiu au fost de-a dreptul adorabile.

Colaj cu Dani și Tiago Oțil Galerie
Tiago Oțil a fost la Super Neatza cu Răzvan și Dani | Antena 1

Tiago își însoțește din când în când tatăl la serviciu. În ediția de Super Neatza cu Răzvan și Dani de pe 28 martie 2024 Tiago a fost prezent în platou.

Tiago a fost cuminte, s-a jucat cu mașinuțe cu Florin Ristei și a ascultat de tatăl său, când i-a cerut să-l aplaude pe magicianul Robert Tudor.

Tiago a fost prezent în platou când Robert Tudor și-a făcut numerele de magie. La un moment dat, magincianul a prezentat un truc de matematică, unde a întâmpinat dificultăți. În acel moment Dani Oțil i-a sugerat lui Tiago să-l aplaude pe Robert Tudor: „Aplaudă, tati!”, iar micuțul s-a conformat.

Citește și: Cum l-a surprins Dani Oțil pe fiul său în platoul de la Neatza. Micuțul Tiago „i-a luat locul” tatălui său: „Pot ieși la pensie”

Tiago Oțil, apariție adorabilă la Super Neatza

„Să nu te faci magician!”, i-a spus Dani Oțil fiului său, în timp ce micuțul stătea cuminte pe umerii prezentatorului și îi atingea barba și ochii când și când.

Și mama lui Tiago, Gabriela Oțil, a fost prezentă în platoul Super Neatza, la rubrica de modă.

Nu este prima dată când Tiago i-a încântat pe telespectatori cu prezența sa. Dani Oțil l-a adus pe băiețel la TV în mai multe ediții de Neatza, spunând: „Îmi cer scuze, n-am cu cine să-l las joia”.

Citește și: Momentul emoționant în care Dani Oțil a fost vizitat de Tiago la filmările Power Couple România. Ce a recunoscut prezentatorul

Tiago a avut mai multe apariții adorabile în platoul de la Super Neatza. Micuțul a fost prezent la emisiunea matinală chiar și când tatăl lui era plecat la filmările Power Couple în Malta. Atunci, micuțul a avut un moment savuros când a răspuns cu „Da” la toate întrebările primite din partea lui Răzvan Simion.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în vara anului trecut. La nuntă a participat și fiul lor.

„Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a mărturisit prezentatorul TV.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat religios pe data de 30 iulie 2023. Gabriela a devenit oficial doamna Oțil în urmă cu mai bine de 2 ani. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cununat civil pe 15 mai 2021, însă și-au dorit să facă și cununia religioasă, urmată de o petrecere cu fast.

Ce ne face fericiți, în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu noi informații... Cum arată iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x