Antena Căutare

Ramona Olaru, replică acidă pentru actuala iubită a lui Cătălin Cazacu: „Diferența dintre ea și mine”

Ramona Olaru l-a taxat pe Cătălin Cazacu chiar în direct. Ce a spus asistenta tv despre noua iubită a prezentatorului tv.

colaj foto Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Galerie
Ramona Olaru l-a taxat pe Cătălin Cazacu chiar în direct. Ce a spus asistenta tv despre noua iubită a prezentatorului tv. | Antena 1

Ramona Olaru a avut o relație pătimașă timp de mai multe luni cu Cătălin Cazacu. Chiar dacă părea o relație serioasă și chiar a cerut-o de soție pe frumoasa asistentă tv, se pare că cei doi au decis să-și spună șlpasul cel mare. Cu toate că au luat-o pe drumuri separate și Cătălin Cazacu chiar și-a făcut o nouă relație, Ramona Olaru continuă să-i arunce săgeți.

Ce a spus Ramona Olaru despre actuala iubită a lui Cătălin Cazacu

Ramona Olaru este sinceră și spune lucrurilor pe nume cu fiecare ocazie. Se pare că asistenta tv este la curent cu actuala iubită a lui Cătălin Cazacu. În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzcan și Dani”, asistenta tv a făcut un comentariu acid care a dat de gând.

Dani Oțil: Vorba de la 8 și un pic ar fi…

Ramona Olaru: Că tot ne-am dus pe subiectul ăsta, am zis că nu o să zic, dar o să zic gluma aceasta.

Răzvan Simion: Ia!

Ramona Olaru: Știți care este diferența între mine și actuala? Eu am reușit să scap.

Cum se înțelege Ramona Olaru cu fosta ei „soacră”. Cătălin Cazacu a dat din casă: „Nu e niciun secret”​

Cătălin Cazacu s-a afișat recent cu o nouă iubită. La concertul trupei A.S.I.A. de la Sala Palatului, prezentatorul tv a venit însoțit de o blondină focoasă pe nume Elisa Alexandra Roman, scrie Fanatik. Tânăra este reporter și model, după cum a scris chiar și ea pe contul de Instagram și se speculează că deja s-ar fi mutat la Cătălin Cazacu acasă.

Ramona Olaru, impresionată de gestul unui tânăr în trafic. Ce a emoționat-o

Ramona Olaru este activă în mediul online și își ține fanii la curent cu tot ce face. Recent, asistenta tv a făcut o dezvăluire emoționantă. Ramona a fost martora unui moment draguț în trafic și după cum a spus chiar și ea „mai rar” pentru zilele noastre.

Ce spune Ramona Olaru, după ce s-a scris ca are un nou iubit. Ea și Cătălin Cazacu s-au despărțit cu două luni în urmă

„Tocmai am văzut un gest foarte drăguț, pe care cu siguranță nu-l mai vezi în vremurile astea pe nicăieri. În tot traficul nebun de pe Magheru, nu la trecerea de pietoni, un tinerel cu o mașină cu jantele mov -asta mi-a rămas în cap- a oprit tot traficul pentru a o ajuta pe o bătrânică să treacă. Tocmai rămăsese blocată undeva între benzi și se mișca foarte greu. Și a oprit tot traficul ca să o ajute să treacă. Mai rar. Big like! Un pic m-a făcut să plâng, dar foarte drăguț!”, a spus Ramona Olaru pe InstaStories.

Cum să faci economie la energie și să-ți păstrezi și confortul. Sfaturile din partea specialiștilor Enel, spuse la Super... Dani Oțil, abordat în lift printr-un mesaj scris de vecină. Ce i-a transmis matinalul: "Îmi cer scuze, poate e mări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x