Antena Căutare

Cățelușa Mimi, găsită după 3 săptămâni de căutări. Micuța s-a pierdut în București pe data de 17 aprilie

O cățelușă care s-a pierdut în București a fost găsită teafără la 3 săptămâni distanță de la dispariție. Cum a fost posibilă minunea, deși toată lumea își pierduse speranța!

Cățelușa Mimi, găsită după 3 săptămâni de căutări. Micuța s-a pierdut în București pe data de 17 aprilie
Cățelușa Mimi, găsită după 3 săptămâni de căutări. Micuța s-a pierdut în București pe data de 17 aprilie | Facebook Teo Theo Theo, Caini pierduti - Bucuresti

În data de 17 aprilie stăpânul cățelușei Mimi anunța prin intermediul unui grup de câini pierduți în București faptul că aceasta a dispărut chiar în ziua în care trebuia să plece în Olanda.

Micuța a fost cipată la timp, iar proprietatul ei a putut astfel să anunțe pierderea ei în Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân pentru ca cel care o găsește să știe că este pierdută și nu abandonată.

Totodată, stăpânul ei a anunțat o recompensă în valoare de 500 de euro pentru cel care o găsește, iar la 3 săptămâni distanță de la dispariție, minunea la care nu mai spera nimeni s-a întâmplat.

Iată cum a fost găsită micuța Mimi și ce a transmis stăpânul ei!

Citește și: Doi maidanezi din Bacău au fost adoptați în UK și au devenit cavaleri de onoare la nunta stăpânilor. Imaginile vorbesc de la sine!

Cățelușa Mimi, găsită după 3 săptămâni de căutări

Deși nimeni nu se mai aștepta ca Mimi să fie găsită, se pare că anunțul stăpânului cu vestea cea mare a fost făcută la 3 săptămâni distanță de când îi anunțase dispariția.

„Astăzi în jurul orei 10 s-a pierdut în cartierul Bucureștii Noi cățelușa Mimi.. are o zgardă împletită maro.. Este cipată cu toate datele de identificare.. Vă mulțumesc...” este primul mesaj pe care l-a postat stăpânul ei pe un grup de câini pierduți de pe Facebook în data de 17 aprilie 2024.

La câteva minute distanță, stăpânul iubitor a revenit cu o imagine alături de micuța Mimi prin care internauții să o poată recunoaște în cazul în care o vor găsi pe stradă.

„Sunt disperat.. trebuia să plece azi în Olanda... Ofer recompensă generoasă..” a mai scris stăpânul ei la cea de a treia postare.

În total, într-o singură zi, stăpânul a postat 5 anunțuri prin care le-a cerut ajutorul oamenilor, iar ei nu au întârziat să îi răspundă la chemare.

Astfel, atât stăpânul, cât și o parte din internauții care fac parte din grup au început să o caute în zona în care s-a pierdut. În cele 3 săptămâni de căutări au fost găsiți mai mulți câini fără stăpân care semănau cu Mimi, dar care doar le dădeau speranțe false celor care o căutau.

Citește și: Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”

Totuși, pe data de 7 mai, stăpânul ei a anunțat faptul că Mimi a fost găsită de anumite persoane care au reușit să o prindă și să o salveze de pe străzi.

„Am găsit-o pe Mimi.. Vă mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat” a fost mesajul pe care l-a transmis acesta pe grupul de Facebook.

„azi am vorbit pe cameră .. m-a auzit și și-a revenit imediat..” a mai scris stăpânul în secțiunea de comentarii.

„Așteptăm vești și poze când ajunge la dumneavoastră în Olanda!” i-a spus o internaută!

„.. Am greșit o dată.. a doua oară.. nu mai repet greșeala... Nu m-am așteptat la un așa ghinion.. E bine că ne-am căutat unul pe altul și ne-am găsit.. Mulțumesc divinitații și celor care m-au ajutat s-o găsesc...” a mai adăugat stăpânul într-un comentariu.

Citește și: A găsit un pui de animal înghețat și l-a luat acasă, crezând că e câine. Ce a descoperit peste câteva luni

Cazurile în care câinii se pierd de stăpânii lor sunt extrem de multe, iar specialiștii recomandă ca fiecare stăpân să își microcipeze animalele și să nu le scoată afară fără lesă și zgardă.

Un alt caz care a înduioșat inimile bucureștenilor și oamenilor din întreaga țară este cel al lui Patrocle, cățelul care s-a pierdut în București în data de 17 martie și care nu a fost găsit nici până în prezent, cu toate că a fost văzut în timp ce se plimba.

S-a dus la spital pentru a face o ecografie și a aflat că era declarată decedată de 4 luni. Cum a fost posibilă greșeala... Femeia cu „cele mai mari buze din lume” apelează din nou la injectare! Motivul pentru care nu vrea să se oprească cu int...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x