Antena Căutare

O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții

Curiozitatea tinerei s-a transformat într-o adevărată dezbatere în mediul online! Iată de ce internauții i-au atras atenția atunci când a întrebat de câte ori ar trebui purtată o pijama!

O tânără care își arată pijamalele.
O femeie a stârnit controverse în mediul online după ce a zis că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce a putut să spună | Tik Tok

O tănără care a avut o curiozitate extrem de mare s-a decis să deschidă subiectul în mediul online, acolo unde știa sigur că va primi răspunsurile pe care le căuta, dar nicio secundă nu se aștepta să pornească o reală dispută din cauza unei banale întrebări.

Allison Delperdang, o cunoscută utilizatoare a platformei Tik Tok a avut toată încrederea în internauți și a lansat o întrebare care avea să devină un subiect uriaș din cauza oamenilor care au început să se contrazică.

Citește și: O femeie fără mâini și fără picioare a uimit internauții atunci când le-a arătat cum se machiază. Imaginile sunt uluitoare

Iată ce au răspuns internauții atunci când tânăra a întrebat la ce perioadă se soala de fapt pijamalele!

Internauții au pus-o la colț pentru că nu își spală pijamalele după fiecare purtare

Allison și-a făcut curaj și a întrebat pe contul său de Tik Tok cum ar trebui să proceze cu pijamalele pe care le poartă în fiecare noapte.

„Trebuie să știu dacă oamenii poartă pijamalele pentru mai multe nopți la rând. Când eram mică, părinții mei întotdeauna ne puneau (n.r. pe mine și pe frații mei) să purtăm pijamalele de mai multe ori la rând pentru că nu erau murdare, iar eu încă fac asta chiar dacă sunt adult. Am purtat aceste pijamale 3 nopți la rând și vreau să știu dacă adulții încă fac acest lucru ori ar trebui să schimb hainele murdare în fiecare noapte. Purtăm pijamalele mai multe nopți sau cum este situația de fapt?” a întrebat tânăra.

După această întrebare, internauții s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii au fost de acord cu ea în totalitate, alții au pus-o la colț spunându-i că nu este normal să porți o pijama mai mult de o noapte.

„Le port cam o săptămână consecutivă, haha. Urăsc să spăl rufe.” a spus un utilizator fără să stea pe gânduri.

„Stai. Sunt oameni care nu își poartă pijama de mai multe nopți la rând????” a mai spus cineva uimit de ceea ce a aflat în acel moment.

„Îl port până când simt că este murdar sau am o noapte grea de transpirație”, a mai spus cineva luându-i apărarea lui Allison.

„Salvați mediul și hainele! Dacă nu este murdar sau dacă nu miroase, atunci de ce să-l spăl? Pe al meu îl port o săptămână pe timpul iernii!” a mai adăugat cineva.

Citește și: O femeie a născut de 3 ori într-un an, dar copiii nu sunt tripleți. Cazul nu este unic, dar este destul de rar. Cum este posibil

Cei care au contrazis-o au ținut să motiveze răspunsurile pentru a-i da suficiente argumente încât să își spele pijamalele după fiecare purtare.

„Am un set proaspăt în fiecare seară ... Am 48 de ani, nu asta ar trebui să facem?” întreabă cineva într-un mod politicos.

„O pereche nouă în fiecare noapte, deoarece locuiesc pe o insulă tropicală cu un climat cald și umed, așa că transpir mult”a justificat cineva.

„Îmi schimb prosopul și pijamalele în fiecare seară.”, „Asta a fost ceva ce mama m-a făcut să fac când eram copil. Nu toată lumea face asta?” au mai spus alții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Arată ca o femeie, dar este un tânăr în vârstă de 21 de ani. Ce a putut să îi spună o clientă când l-a văzut la locul de muncă

Santorini made in China. Replica identică a insulei din Grecia uimește turiștii din întreaga lume... O tânără regretă că și-a tatuat tot corpul, iar acum nu își permite să apeleze la proceduri de îndepărtare. Cum a realiz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x