Antena Căutare

(P) Pentru suspensie optimă a mașinii tale alege acum perne pe aer Mercedes Vito de la perneauxiliare.ro

Orice șofer o știe, iar experiența o confirmă, orice tip de mașină are nevoie, din când în când, de îmbunătățiri. Fie că vorbim aici de accesorii moderne, fie de schimbarea unor elemente sau doar de o revizie tehnică amănunțită, mașina are nevoie de multă atenție.

o mașină albă
Orice șofer o știe, iar experiența o confirmă, orice tip de mașină are nevoie, din când în când, de îmbunătățiri

Pentru a funcționa în stare optimă indiferent de drumurile pe care circulă, echipa de la Perne Auxiliare propune achiziția unui set de perne pe aer, pentru a îmbunătăți performanțele mașinii. Detalii importante sunt în cele ce urmează.

Perne pe aer auxiliare pentru orice tip de mașină

Când vorbim despre diverse accesorii sau îmbunătățiri aduse unei mașini nu se poate trece cu vederea tocmai pe un element atât de important și anume pernele de aer auxiliare. Concepute special din materiale rezistente și calitative, un set de perne pe aer Mercedes Vito pot face diferența în a asigura confortul și siguranța pe termen lung.

Un șofer experimentat știe că suspensie perne aer este acel detaliu care poate face diferența dintre o mașină oarecare și una pusă la punct în orice amănunt. Astfel, va fi interesat să își comande un set de perne auxiliare de la perneauxiliare.ro, mai ales că acesta are un preț foarte accesibil. Doar 300 de lei pentru un kit complet și iată că orice model de mașină este gata de drum, inclusiv pentru drumuri mai lungi sau denivelate. Siguranță, confort, securitate sporită cu acest set foarte bine conceput.

Ce elemente sunt incluse în set

Odată alese setul de perne conform cu modelul de mașină deținut, acestea vor fi livrate la adresa menționată într-un timp cât mai scurt cu putință. În coletul care va ajunge la destinație se mai găsesc și bucșe pentru poziționare, un spray silicon, un kit de pompare și instrucțiuni de montare ale pernelor auxiliare. Acestea nu sunt dificil de montat, oricine poate să o facă urmând instrucțiunile. Chiar și așa, telefonul de pe site-ul perneauxiliare.ro este pus la îndemâna celor care au nevoie de un sfat sau un ajutor tehnic în acel moment.

Fără a investi o avere în acest set, este de departe una dintre cele mai bune schimbări care poate fi făcută pentru orice marcă de mașină. Beneficiile nu vor întârzia să se vadă, încă de la primul drum.

Avantajele achiziției unui set de perne auxiliare

La achiziția unui set de perne pneumatice Air Power se oferă o garanție de 12 luni. După montare se remarcă confortul sporit chiar la mersul pe drumuri denivelate, dar și ridicarea nivelului mașinii față de sol. Apoi mai trebuie amintit și diminuarea centrului de greutate la curbe, dar și echilibrarea mașinii în caz de încărcături voluminoase.

Mai mult chiar, în cazul atașării unei remorci stabilitatea va fi asigurată de către acest set de perne pneumatice. Atât asamblarea, cât și demontarea lor se face rapid, fără a pierde timp inutil.

Detalii despre comenzi dar și răspunsuri la întrebări tehnice se face pe pagina oficială perneauxiliare.ro.

Contact: [email protected]

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x