Antena Căutare

Un Ferrari a fost distrus de... un arici

De obicei, unei masini sport Ferrari nu ii poate sta nimic in cale, dar un arici a demonstrat ca poate distruge o astfel de masina puternica.

Potrivit Daily Mail, soferul unui Ferrari Testarossa care conducea intr-o zona impadurita din Germania a incercat sa evite un arici care ii aparuse in cale si a facut un accident din aceasta cauza.

Animalul i-a provocat o baguba de 30.000 de lire omului de afaceri care a alunecat pe frunzele umede de pe sosea si s-a lovit de un parapet de protectie. Soferul si ariciul au scapat teferi, dar Ferrari-ul are nevoie de reparatii serioase.

Bara de protectie a autoturismului a fost distrusa, la fel ca si farurile si oglinda retrovizoare de pe partea stanga a masinii.

Foto: Europics

Aproape 1000 de autoturisme de lux au fost inmatriculate in ultimii 2 ani... VIDEO! In Romania au fost inmatriculate aproape 1.000 de masini de lux, in ultimii 2 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x