Antena Căutare

Boc s-a intalnit cu Ialomitianu si cu Botis pentru a discuta despre noul Cod Fiscal

Premierul Emil Boc continua seria intalnirilor separate cu ministrii din Cabinetul sau. Primul ministru s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria cu ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, pentru a discuta despre modificarea Codului Fiscal. Ulterior, acesta s-a intalnit si cu ministrul Muncii, Ioan Botis, pentru a se consulta pe aceeasi tema.

Premierul s-a intalnit cu ministrul de Finante la ora 12:00. La discutii au luat parte si alti responsabili din cadrul Ministerului de Finante. La finalul intrevederii, premierul l-a convocat si pe ministrul Botis pentru a discuta despre noul Cod Fiscal.

Scopul intalnirilor de marti de la Guvern il reprezinta redactarea normelor metodologice de aplicare a Ordonantei de Urgenta pentru modificarea Codului Fiscal. Totodata, va fi discutata si modalitatea de impozitare a veniturilor a caror sursa nu poate fi identificata, potrivit Biroului de presa al Guvernului.

Premierul Emil Boc a inceput inca de luni sa convoace ministri la sediul Guvernului, pentru a discuta despre planurile pentru acest an.

Astfel, primul ministru s-a intalnit separat cu ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cu ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, precum si cu ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu.

Discutiile s-au axat pe prioritatile majore pentru acest an in domeniile absorbtiei fondurilor europene si investitiilor.

Constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, amanata pentru 2012... Leul isi continua aprecierea fata de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x