Antena Căutare

Leul a urcat astazi la 4,2139 lei/euro

Leul isi continua aprecierea in fata monedei unice europene, cursul de referinta publicat de Banca Nationala a Romaniei, a coborat cu aproape doi bani, la 4,2139 lei pentru un euro, potrivit Hotnews.



Economistii se asteapta ca leul sa se tranzactioneze cu o sedinta de apreciere in sedinta de vineri, dupa evolutia buna a burselor europene si asiatice.

"Pietele de capital din SUA au reusit sa reduca pierderile si au inchis la niveluri doar marginal mai scazute. Actiunile europene au deschis ziua intr-o nota pozitiva, urmand performanta buna a celor asiatice. Astfel, activele cu un risc mai ridicat precum leul ar putea beneficia de o perspectiva imbunatatita astazi. Astfel, credem ca leul s-ar putea tranzactiona cu o tendinta de apreciere", se arata intr-o nota a ING.

Leul a continuat sa se intareasca si fata de moneda americana, cotata la 3,0580 lei, fata de un curs de 3,0710 lei/dolar in sedinta de joi.

Foto: Antena 3

Banca Nationala a ramas in pana de curent circa 20 de minute... Romanii au scos din buzunare cu pana la 40% mai mult pentru alimente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x