Antena Căutare

Analiza WBS: Indicii bursieri americani au stabilit miercuri noi maxime ale ultimilor doi ani

Indicii bursieri americani au crescut miercuri pentru a cincea sedinta la rand, stabilind noi maxime ale ultimilor doi ani. Indicele VIX, ce masoara volatilitatea optiunilor S&P 500, a scazut cu circa 6%, ajungand la cea mai scazuta valoare din iulie 2007 pana in prezent.

Totusi, datele macroeconomice anuntate ieri au fost usor sub asteptari. Cresterea economiei americane in trimestrul al treilea a fost revizuita de la 2,5% la 2,6%, dar analistii prognozau o revizuire la 2,8%.

Consumul populatiei a fost in crestere cu 2,4%, fata de 2,8%, cat anuntasera autoritatile initial, si 2,9%, cat estimau analistii.

Vanzarile de case la mana a doua au crescut in noiembrie cu 5,6%, dar s-au situat sub asteptari, in medie de crestere de 7,1%.

Piata valutara nu a cunoscut evolutii semnificative, perechea EUR-USD ramanand in jurul cotatiei de 1,31. Piata marfurilor s-a aflat in usoara crestere, pretul barilului de petrol trecand peste pragul de 90 dolari.

Sursa: Hotnews

Julian Assange, desemnat "omul anului" de cotidianul Le Monde... Inundatiile fac ravagii: Orase intregi acoperite de ape in Spania si SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x