Antena Căutare

Atenție, părinți! Un tânăr a rămas paralizat, după ce s-a jucat pe calculator. A fost transportat, de urgență, la spital: "Lăsați-mă să termin jocul!"

Un tânăr chinez din orașul Jiaxing a rămas paralizat de la brâu în jos, la un internet cafe, după ce s-a jucat pe calculator, timp de 20 de ore.

Un tânăr chinez din orașul Jiaxing a rămas paralizat de la brâu în jos, la un internet cafe, după ce s-a jucat pe calculator, timp de 20 de ore.

Când a vrut să meargă la toaletă, și-a dat seama că îi este imposibil să se ridice.Pasiunea pentru jocurile video l-a distrus.

Și mai șocant este faptul că, în momentul în care medicii au venit să-l transporte la spital, băiatul i-a implorat să îl lase să termine jocul.

Nu se știe dacă acesta își va mai reveni vreodată. În China, dependența față de jocurile video este o reală problemă, fiind înființate chiar și tabere de combatere a acestui fenomen.

”Voi numiți asta iarnă?” Scandinavii și canadienii iau în râs ”Bestia din Est” | FOTO... VIDEO VIRAL / Descoperirea unei soții înșelate! I-a pus GPS pe mașină bărbatului și adevărul a ieșit la iveală. Când a a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x