Antena Căutare

Germania nu va închide graniţele din cauza răspândirii coronavirsului. Irak a confirmat primul caz de îmbolnăvire

Autorităţile germane au anunţat luni că nu vor închide graniţele din cauza răspândirii coronaviruslui şi nici nu va emite o avertizare de călătorie în Italia, însă a actualizat recomandarea cu privire la călătoriile în peninsulă.

Un purtător de cuvânt al Ministerului german de Interne a spus luni că Germania nu îşi va închide graniţele. Din partea Ministerului de Externe a venit un alt anunţ - nu va fi emisă o avertizare privind călătoria în Italia, dar a fost actualizată recomandarea privind aceasta.

Ministerul Sănătăţii a spus că pericolul prezentat de coronavirus pentru populaţia germană rămâne scăzut, însă a avertizat că estimarea ar putea fi modificată din scurt.

Austria a suspendat circulaţia trenurilor peste Alpi, spre Italia, duminică, pentru câteva ore. După ce doi călători suspectaţi că ar fi fost infectaţi au fost testaţi negativ, circulaţia a fost reluată.

În Italia au fost înregistrate cinci decese din cauza coronavirusului depistat la finalul anului trecut în Wuhan (China), iar 2019 persoane sunt infectate.

Luni, Irakul a confirmat primul caz de îmbolnăvire. Este vorba despre un student la Teologie din oraşul Najaf.

Sursa : news.ro

COVID-19: Comisia Europeană alocă 232 milioane de euro pentru eforturile globale de combatere a epidemiei... Atac aerian israelian asupra unor poziţii ale grupării Jihadul Islamic din Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x