Antena Căutare

Mamă a doi copii, dată afară din avion din cauza bluzei pe care o purta: „M-au umilit!” - Cum era îmbrăcată femeia

O mamă a doi copii a fost dată afară din avion din cauza bluzei pe care o purta. Cu toate că femeia a împrumutat un hanorac de unul dintre prietenii cu care urma să plece în vacanță, însoțitoarele de bord nu i-au permis să se întoarcă, așa că fost nevoită să petreacă o nopate întreagă în aeroport, până la următorul zbor.

O mamă a doi copii a fost dată afară din avion din cauza bluzei pe care o purta. Cu toate că femeia a împrumutat un hanorac de unul dintre prietenii cu care urma să se întoarcă vacanță, însoțitoarele de bord nu i-au permis să se întoarcă, așa că fost nevoită să petreacă o nopate întreagă în aeroport, până la următorul zbor.

Harriet Osborne se pregătea să se întoarcă acasă, după o vacanță în Malaga. Tânăra mamă abia își ocupase locul în avion și aștepta decolarea, când a fost abordată de una dintre însoțitoarele de bord. Mai mulți pasageri reclamaseră faptul că Harriet era îmbrăcată indecent, purtând o bluză semitransparentă, fără sutien.

Harriet a fost rugată să își ia bagajul de mână și să iasă din avion. Șocată de cele întâmplate, femeia s-a schimbat, dar nu a fost reprimită la bordul aeronavei.

„Echipajul s-a purtat îngrozitor cu mine, m-au făcut să mă simt ieftină. O însoțitoare de bord a venit la mine și mi-a spus, în fața tuturor pasagerilor, că nu pot sta în avion îmbrăcată așa. Mi-a luat mâinile și mi le-a pus peste sâni. După ce am fost dată afară, m-am schimbat, dar nu am fost lăsată să urc. Am fost șocată”, a povestit femeia.

Pentru a se putea întoarce acasă, Harriet a trebuit să își cumpere un alt bilet de avion. Primul zbor era programat a doua zi, așa că și-a petrecut noaptea dormind pe podeaua sălii de așteptare a aeroportului din Malaga.

Mamă a doi copii, dată afară din avion din cauza bluzei pe care o purta: „M-au umilit!” - Cum era îmbrăcată femeia

„Am început să plâng. La un moment dat, am întâlnit doi polițiști. Nu le-a venit să creadă ce pățisem. Nu m îmbrac niciodată provocator când sunt acasă, în Suffolk, dar eram în vacanță, mă simțeam bine...Acea femeie m-a umilit”, a adăugat aceasta.

Reprezentanții companiei aeriene implicate în acest incident au transmis: „Echipajul de zbor ia solicitat pasagerei să își schimbe bluza, iar aceasta a acceptat. Femeia a fost scoasă de la bordul aeronavei din cauza comportamentului agresiv.”

Suspendarea activităţii Parlamentului britanic a stârnit proteste din partea politicienilor şi a celor care se opun unui... Rusia l-a transferat pe cineastul Oleg Senţov la Moscova ca parte a unor negocieri cu Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x