Antena Căutare

Nunta regala la Westminster, pe 29 aprilie: Printul William se va casatori cu Kate Middleton

Casatoria printului William cu logodnica lui, Kate Middleton, va avea loc pe 29 aprilie 2011 la catedrala Westminster din Londra, a anuntat un purtator de cuvant al printului britanic, citat de AFP. La scurt timp de la anunt, premierul britanic a anuntat ca ziua de 29 aprilie va fi decretata sarbatoare nationala.

Ceremonia va avea loc la catedrala Westminster, unde s-a casatorit si a fost inscaunata regina Elizabeth a II-a. Tot la Westminster au avut loc si funeraliile printesei Diana.

"Catedrala este puternic asociata cu istoria familiei regale - este o biserica cu un statut regal - si, bineinteles, cu printul William in persoana", a declarat Jamie Lowther Pinkerton, secretarul personal al printului britanic.

Printul William si Kate Middleton s-au logodit luna trecuta in timpul unei vizite in Kenya. Cei doi sunt impreuna de opt ani si desi s-au despartit de doua ori pe parcursul relatiei, cei doi sunt vazuti ca un cuplu solid.

VIDEO! Parisul si-a inaugurat luminile festive de Craciun... Bancile, problema principala a Irlandei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x