Antena Căutare

Protestatarii bulgari care solicită demisia premierului Boiko Borisov au obstrucţionat traficul spre Grecia

Protestatarii care solicită demisia guvernului premierului bulgar Boiko Borisov şi a procurorului general Ivan Gheșev au obstrucţionat traficul pe drumul internaţional E-79 către Grecia, duminică dimineaţă, informează sofiaglobe.com.

La ieşirea din Blagoevgrad, spre punctul de control de frontieră Kulata-Promachonas - în prezent singura trecere de frontieră bulgară-greacă deschisă traficului obişnuit - protestatarii au obstrucţionat traficul, permiţând periodic maşini fie în direcţia Sofia, fie spre graniţă.

Prezenţa poliţiei în zonă a fost intensificată, însă protestatarii au spus că vor rămâne pe loc până la demisia lui Borisov şi Gheșev.

De asemenea, în Bulgaria, protestatarii au continuat să blocheze drumul Stara Zagora - Haskovo, aproape de Autostrada Trakia, principala arteră între sudul Mării Negre din Sofia. Blocarea drumului Stara-Zagora a continuat mai mult de 24 de ore. Poliţia a zădărnicit încercările protestatarilor de a ajunge chiar la Autostrada Trakia.

Sursa: News.ro

Poveste înduioșătoare! Două surori care nu s-au văzut de peste 50 de ani, reunite de COVID-19... Șef de promoție la 96 de ani! Bătrânul este cel mai în vârstă absolvent de facultate din Italia | Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x