Antena Căutare

RedSocial - noua retea de socializare a Cubei, inspirata de Facebook

Cuba a lansat "RedSocial" propia versiune a celebrei retele de socializare, Facebook. Reteaua de socializare este "Un punct de intalnire pentru universitatile cubaneze", relateaza Hispanically Speaking News.

Guvernul fratilor Castro, Raul si Fidel, a lansat reteaua de socializare, accesibila doar din Cuba. Pagina a fost creata de Ministerul de educatie, ca un mod de a interconecta toate institutiile de invatamant superior din tara.

Noua retea de socializare nu doar ca arata si lasa impresia pe care o lasa Facebook, ci contine si cuvantul "facebook" in domeniu (facebook.ismm.edu.cu).

Desi Guvernul cubanez a declarat ca accesul la Internet este asigurat tuturor, doar doua procente din populatia insulei are acces la Internet, acesta fiind monitorizat cu atentie.

Sursa: Antena3

VIDEO! Ministru italian, in lacrimi din cauza masurilor de austeritate. Premierul isi doneaza salariul... Medvedev: Sistemul politic rus nu este problema Occidentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x