Antena Căutare

Subsecretara Trezoreriei însărcinată cu sancţiunile Sigal Mandelker părăseşte administraţia lui Trump

Subsecretara Trezoreriei americane însărcinată cu sancţiuni financiare Sigal Mandelker părăseşte administraţia Trump pentru a intra în sectorul privat, a anunţat Trezoreria, relatează AFP.

Subsecretara Trezoreriei americane însărcinată cu sancţiuni financiare Sigal Mandelker părăseşte administraţia Trump pentru a intra în sectorul privat, a anunţat Trezoreria, relatează AFP.

Sigal Mandelker, avocată de formaţie, a fost numită în 2017 să implementeze sancţiuni economice implacabile - care constituie unul dintre instrumentele majore ale politicii externe a administraţiei Trump - mai ales împotriva Iranului.

”Mulţumită leadershipului fără fisură şi viziunii strategice a lui Sigal la Biroul Terorismului şi Informaţiilor Financiare (TFI), Trezoreria a jucat un rol tot mai central în problemele de securitate naţională”, a scris miercuri secretarul Trezoreriei Steven Mnuchin.

Sigal Mandelker ”a militat aprig să folosim puternicele noastre instrumente economice pentru a avea un impact în vederea unei lumi mai sigure”, apreciază secretarul Finanţelor al lui Donald Trump.

Din această vară, subsecretara i-a ”prezentat dorinţa sa de a se întoarce în sectorul privat”, a precizat el.

Postul a fost preluat, pentru moment, de secretarul adjunct al Trezoreriei Justin Muzinich.

Sursa : news.ro

Imagini ca de război! Un bombardier american s-a prăbușit pe aeroport! Șapte persoane au murit | VIDEO... Interdicţie de circulaţie în mai multe oraşe din Irak, în urma unor manifestaţii soldate cu nouă morţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x