Antena Căutare

Tânără de 24 de ani, arestată după ce a făcut un Live pe Facebook! S-a filmat în timp ce fuma și sufla fumul spre bebelușul de o lună

O femeie a fost arestată după ce s-a filmat, în repetate rânduri, în timp ce își ridica, cu o singură mână, fiica și fuma suflând fumul spre ea. 

O femeie a fost arestată după ce s-a filmat, în repetate rânduri, în timp ce își ridica, cu o singură mână, fiica și fuma suflând fumul spre ea.

Incidentul a avut loc în Tennessee, Statele Unite ale Americii, iar Tybresha Sexton, în vârstă de 24 de ani, a fost arestată sub acuzația de rele tratamente aplicate minorului.

Video viral! Moment incredibil într-o stație de metrou! O nevoiașă a început să cânte și i-a lăsat mască pe toți! „Nu vreau să fiu o povară pentru nimeni”

Se pare că mai multe persoane au raportat filmarea LIVE pe Facebook a femeii, iar oamenii legii au stabilit că gesturile făcute de ea puteau să-i pună în pericol viața bebelușului, în vârstă de doar o lună de zile.

În înregistrarea de 43 de secunde, Tybresha își ridică bebelușul de o lună cu o singură mână, iar cu cealaltă fumează, suflând fumul spre copil, potrivit nypost.com.

Citește și: Mesaj viral al unei șoferițe după o problemă în trafic: „Am fost, boss, dar a murit motorul de două ori într-un minut”

Acum, bebelușul a rămas în grija bunicii, în timp ce femeia a fost dusă în închisoare.

Justin Timberlake a fost implicat într-un incident la săptămâna modei de la Paris. Pe covorul roşu, un tânăr s-a prins d... Caz rar! Și-a absorbit fratele geamăn în uter și rămășițele i s-au dezvoltat în abdomen. În corpul tinerei s-a găsit o f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x