Antena Căutare

Program Formula 1™, Marele Premiu al Chinei. Urmărește al cincilea weekend de spectacol de pe circuit, 19 – 21 aprilie

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.

colaj mașini de formula 1 pe circuitul din china, mașina de formula 1 a lui zhou guanyu, tribuna principală de pe circuitul din china Galerie
Urmărește spectacolul de pe Circuitul Internaţional Shanghai în aprilie 2024 | GettyImages

Antena este casa Formula 1™ în România pentru următorii trei ani. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

După o cursă plină de emoție în Japonia, Formula 1™ merge în China în weekendul 19 - 21 aprilie.

Citește și: Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu al Japoniei a fost pe canalele Antena și în AntenaPLAY! Max Verstappen a câştigat

Programul complet pentru Formula 1™, Marele Premiu al Chinei. Urmărește al cincilea weekend de spectacol de pe circuit, 19 - 21 aprilie

În acest sfârșit de săptămână, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările, cursa de sprint și cursa Marelui Premiu al Chinei.

Vineri, 19 aprilie, prima sesiune de antrenamente va avea loc live în AntenaPLAY, de la 06:30. De la ora 10:30 se vor desfășura calificările pentru cursa de sprint. Acestea pot fi urmărite în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN.

Sâmbătă, 20 aprilie, va avea loc cursa de sprint, de la 06:00, în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN. Tot sâmbătă, de la 10:00, vor avea loc calificările pentru Marele Premiu al Chinei. Acestea se pot urmări în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN.

Duminică, 21 aprilie, va avea loc cursa Marelui Premiu al Chinei, de la 10:00, în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN.

Citește și: S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Japoniei. Max Verstappen în pole position

Pilotul cu cele mai multe victorii pe Circuitul Internațional Shanghai este Lewis Hamilton. Acesta a câștigat 6 curse. De asemenea, la constructori, pe primul loc, se află echipa Mercedes.

Pentru mai multe detalii despre Formula 1™ accesează Antena Sport.

Citește și: Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu al Australiei a fost pe canalele Antena și în AntenaPLAY! Carlos Sainz a câştigat!

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Citește și: S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Australiei. Max Verstappen în pole position

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x