Antena Căutare

90% din oameni greșesc răspunsul la acest test de atenție și inteligență. Crezi că reușești să răspunzi corect?

Un test aparent banal face furori pe internet. Deși nu e nevoie decât de puțină atenție pentru a oferi un răspuns corect, 90% dintre oameni greșesc.

text cu ghicitoare si simboluri de lampa, ziar si lemn
Deși nu e nevoie decât de puțină atenție pentru a oferi un răspuns corect, 90% dintre oameni greșesc

Testul care a devenit viral pornește de la o premisă simplă: Imaginează-ți că pășești într-o încăpere foarte întunecată și ai la dispoziție un singur chibrit. Găsești o lampă, un ziar și câteva așchii de lemn pentru a face lumină. Ce aprinzi mai întâi?

Sigur, dacă primul lucru la care te-ai gândit a fost lampa, nu ai greșit în totalitate. Totuși, pentru oricare dintre opțiuni, înainte de orice, ar trebui să aprinzi chibritul!

Răspunsul este unul simplu, însă modul în care e formulată întrebarea îi face pe majoritatea oamenilor să creadă că au de ales doar între cele trei variante, ignorând chibritul.

Tu ai răspuns corect sau faci parte din cei 90% care s-au grăbit?

Scrisoarea unei femei de 107 ani, care a trecut prin două Războaie Mondiale și gripa spaniolă. Mesajul transmis oamenilo... Ce înseamnă când visezi sânge. Toate semnificațiile acestui simbol din vis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x