Antena Căutare

Acesta este noul Messi!

Thiago, nou nascutul familiei Messi, e deja vedeta pe net

In varsta de doar trei zile, Thiago, fiul lui Lionel Messi a facut deja cunostinta cu celebritatea, prima sa poza impanzind in cateva minute internetul si primind numeroase aprecieri pe site-urile de socializare.

Mai mult de-atat, Thiago e hotarat sa calce pe urmele celebrului sau tata si a intrat deja in lumea fotbalistica, devenind actionarul cu numarul 2.888.152 al clubului Newell’s Old Boys.

Venirea pe lume a micutului a fost primita cu bratele deschise de fanii gruparii argentiniene, care au afisat un banner cu mesajul “Sa-I uram bun venit printre noi lui Thiago Messi”.

Alegerea clubului n-a fost una intamplatoare, Lionel Messi facand primii pasi in fotbal la centrul de copii si juniori al celor de la Old Boys, formatie pentru care si-a recunoscut in dese randuri atasamentul.

Inedit: cronica de meci de liga a IV-a. "Ridiche", Mister de Visina... O americanca castiga 260 de dolari pe zi pentru a imbratisa barbati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x