Antena Căutare

Romanca Alecsandra Dragoi, printre castigatorii concursului Sony World Photography Awards 2013

Organizatia Mondiala pentru Fotografie a anuntat finalistii editiei din acest an a concursului Sony World Photography Awards, pentru amatori. Romanca Alecsandra Dragoi se numara printre cei trei castigatori la categoria "Youth". 

Alecsandra Dragoi este o romanca in varsta de 19 ani care studiaza fotografia la Universitatea din Portsmouth, Marea Britanie, scrie Daily Mail. Ea a fotografiat un grup de dansatori romani deghizati in ursi, cu ocazia Anului Nou. Imaginea a fost aleasa castigatoare la categoria "Youth", iar acum a intrat in competitia pentru marele premiu, care va fi anuntat pe 25 aprilie, la Londra.

"Amatorii ma uimesc constant, nu numai prin determinarea de care dau dovada, prin pasiune, dar si prin calitatea pe care o pot atinge", a declarat Damien Demolder, presedintele juriului editor al revistei Amateur Photographer.

Peste 55.000 de persoane au participat la competitia din acest an. Lucrarile castigatorilor vor fi expuse in Somerset House, in Londra, apoi voi fi publicate intr-o carte.

Sursa: Daily Mail

FOTO: Daily Mail / Sony World Photography Awards

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 19 martie!... A murit actrita Irina Petrescu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x