Antena Căutare

Astrele ne dau doar vești bune! Scorpionii se pregătesc pentru o întâlnire de neuitat

Sfârșitul de săptămână începe în forță, iar astrele ne da doar vești bune!

Sfârșitul de săptămână începe în forță, iar astrele ne da doar vești bune!


Zodia Berbec


Treburile gospodărești le poți face ușor și cu spor la finalul acestei săptămâni. Fii prudent cu reparațiile, pentru că există riscul să repari într-un loc și să se strice în altul. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, așa încât evită provocările și ține cont și de părerile celorlalți. Pe de altă parte, că să-i împaci pe toți, adună-i la o mică petrecere de familie.

Zodia Taur


Weekend-ul acesta este potrivit călătoriilor pe distante scurte și întâlnirilor cu rudele și prietenii apropiați. Se anunța o perioadă îndelungată în care relațiile cu cei dragi vor cunoaște multe suișuri și coborâșuri. De unele persoane te vei debarasa definitv, însă atenție că vor veni în preajmă ta personaje interesante, alături de care vei petrece mulți ani.

Zodia Gemeni


Cheltuieli importante la sfârșitul acestei săptămâni. Se anunța o perioadă, în care temerile legate de câștigurile obținute la serviciu sau condițiile de muncă vor fi exacerbate. Există motive, însă depinde doar de ține ce atitudine alegi să abordezi în față experiențelor în care te poartă viață deocamdată. Cheltuiește strictul necesar și evită speculatiile!


Zodia Rac


Ești foarte schimbător în zilele acestui weekend. Dorință de a te ocupă doar de ține și de treburile tale te va îndepărta de cei dragi. Bine ar fi să îți împarți timpul și grijile și cu ceilalți. Există în sufletul tău un soi de teamă care te face să te închizi în ține destul de mult. Provocarea perioadei constă în a-ți conștientiza și depăși nemulțumirile interioare.



Zodia Leu


Sfârșitul acestei săptămâni este propice izolării, meditației în locuri sfinte și trasării unor direcții noi de viață. Recomandabil este să eviți compania celorlalți și să te gândești pe îndelete la ale tale. Este nevoie să fii prudent vizavi de tot ce se petrece în sferă muncii, pentru că acolo domnește o forfotă greu de stăpânit.


Zodia Fecioară


Prietenii sunt temă principală de la finalul acestei săptămâni. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia vor fi de bun augur. Ești o companie plăcută, te simți bine, însă ceilalți nu văd cu ochi buni starea sau situația ta socială. Bine este să fii circumspect la tot ce vine din partea așa-ziselor persoane protectoare sau prietenoase, deoarece sunt doar aparențe.


Zodia Balanța


Vrei, nu vrei, ești în văzul lumii la sfârșitul acestei săptămâni. Este posibil să fii invitat la evenimente cu multe persoane, care mai de care mai interesante. Ești admirat, întrebat și ți se solicita explicații sau sfaturi. Avalanșă de conversații te poate pune într-o lumina nefavorabilă, de aceea fii prudent în declarații sau promisiuni.


Zodia Scorpion


Weekend-ul este favorabil discuțiilor cu persoane aflate departe de granițele țării sau pentru demersuri legate de călătorii îndepărtate. Se recomanda prudența vizavi de tot ce ține de străinătate, respectiv informații, invitații de a călători sau excursii indiferent din ce motiv. Vei avea parte de o întâlnire de neuitat.


Zodia Săgetător


Cheltuielile comune cu alții și bunurile patrimoniale sunt preocuparea ta la acest final de săptămâna. Beneficiezi de favoruri sau câștiguri substanțiale de la alții, însă atenție că va trebui și tu la rândul tău să fii generos. Verifică bugetul și taxele sau facturile pe care le ai de achitat. Dacă există restanțe, ocupă-te serios de ele.

Zodia Capricorn

Relațiile parteneriale îți vor da multe bătăi de cap la acest sfârșit de săptămâna. Sunt posibile reproșuri din partea partenerului de viață sau a colaboratorilor. Subiectivismul este la cote înalte, de aceea ai mare grijă ce spui sau promiți. În această perioadă se construiesc alte tipuri de colaborări sau parteneriate, astfel încât nu te mai agăță de cele vechi.


Zodia Vărsător


Chiar dacă sunt zile libere, nu te poți dezlipi de activitățile profesionale. E adevărat că ai multe și mărunte de făcut, însă tendința este de a exagera. Ocupă-te strict de îndatoririle tale și evită provocările colegilor. Sănătatea este afectată de influxuri astrale greu de ținut în frâu. Odihnește-te suficient, plimbă-te în aer liber sau stai la o șuetă cu cei dragi.

Zodia Pești


Relațiile sentimentale și cele cu copiii te vor solicita mult zilele acestea. Lucrurile nu stau pe roze, deoarece perioadă predispune la disensiuni, neînțelegeri și exagerări ale unor fapte mai mult sau mai puțin fondate. Ascultă doleanțele celor dragi, însă fii prudent și ai grijă și de ale tale. Cheful de aventuri și distracții este la cote înalte.

Doi bătrâni fac senzație pe internet! Tu vezi detaliul care a emoționat planeta?... Cum a resimțit cutremurul Delia, jurata „X Factor”: „Ușor, iubitu' meu că se rupe patu'!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x