Antena Căutare

Ce scrisoare a trimis un veterinar unei familii, după ce a eutanasiat câinele bătrân. Mesajul lui a adunat mii de reacții

Scrisoarea unui veterinar a devenit virală și a stârnit numeroase reacții, după ce o familie a decis s-o facă publică, în mediul online. Oamenii au eutanasiat câinele bătrân și, peste câteva zile, au primit un mesaj neașteptat.

imagine cu un tanar care a dus cainele la veterinar Galerie
Scrisoarea veterinarului a devenit virală și a stârnit numeroase reacții | sursa foto: Shutterstock

O familia și-a dus câinele bătrân la veterinar și, fiindcă nu mai era nimic altceva de făcut pentru ca animalul să aibă o viață ușoară și frumoasă, stăpânii au decis să îl eutanasieze, ca să îi curme suferința. La câteva zile după ce și-au luat rămas bun de la iubitul patruped, familia a primit o scrisoare neașteptată de la veterinar.

Ce scrisoare a trimis un veterinar unei familii care a fost nevoită să își eutanasieze câinele

Să îți iei adio de la animalul de companie nu este un lucru simplu și ușor. Printr-o situație similară a trecut și o familie care și-a dus câinele, în vârstă de 18 ani, la cabinetul unui veterinar. Fiindcă nu mai era nimic de făcut pentru ca animalul să aibă o viață ușoară și frumoasă, stăpânii animalului au decis să îl eutanasieze pe patruped.

Citește și:

La scurt timp după ce s-au despărțit definitiv de animalul de companie, medicul veterinar care s-a ocupat să eutanasieze animalul a trimis familiei o scrisoare neașteptată.

„Bună, numele meu este Helper (n.r. Ajutor). Sunt un înger. Sunt mulți îngeri în Rai și toți avem câte o sarcină. Sarcina mea este aceea de-a scrie oamenilor pentru a-i face să știe că animalele lor au ajuns în Rai. Un înger mi-a zis că sunteți îngrijorați pentru Sunny, așa că m-a rugat să vă scriu despre el. Sunny a ajuns în Rai, s-a acomodat și o duce bine. Știu că era bolnav.

A îmbătrânit și, pe măsură ce îmbătrânești, corpul nu mai este la fel de puternic ca altădată. Sunny a obosit și poate că știa că i-a venit vremea să vină aici. Și e un lucru bun, pentru că acum nu mai este nici bătrân, nici bolnav. De fapt, l-am văzut în urmă cu puțin timp și alerga și era fericit alături de alți câini. Lui Sunny îi e dor de voi și speră că o să înțelegeți că a trebuit să meargă în Rai. Într-o zi, Sunny o să fie acolo Sus, să vă întâmpine și să vă revedeți. Până atunci, noi îngerii o să îl ținem ocupat și fericit. Aici nu avem timp, așa cum aveți voi. Niciodată nu se face întuneric. E doar o mare zi. Și toată lumea este prietenoasă, așa că nu vă faceți griji. Sunny nu se va simți niciodată singur. Într-o zi, când vă veți revedea, o să fie ca și când nu v-ați despărțit niciodată. Nu fiți triști. Sunny e foarte bine. E fericit și vă trimite multă dragoste”, a fost scrisoarea trimită de veterinar familiei, arată cei de la mirror.co.uk.

Mesajul a fost publicat pe Reddit și a devenit viral, stârnind numeroase reacții în rândul internaților.

Rezultate Loto 1 iunie 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Un tânăr înșelat a rămas fără grai în momentul în care a descoperit cine este amantul soției sale: „Un episod dintr-o te...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x