Antena Căutare

"Cu lacrimi in ochi scriu. O iubeam de o viață. Eram născuți in aceeași zi". Silviu Andrei deplânge moartea actriței Stela Popescu: "Te voi iubi mereu!"

Stela Popescu a lăsat un gol imens în sufletul românilor, iar printre persoanele cunoscute de la noi care şi-au exprimat regretul se numără şi Silviu Andrei. Vedeta a scris un mesaj emoţionant pe pagina personală de Facebook. Nu şi-a putut stăpâni lacrimile. 

Stela Popescu a lăsat un gol imens în sufletul românilor, iar printre persoanele cunoscute de la noi care şi-au exprimat regretul se numără şi Silviu Andrei. Vedeta a scris un mesaj emoţionant pe pagina personală de Facebook. Nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

"O iubeam de o viață. Eram născuți in aceeași zi. An de an ne sunam reciproc pentru urări.
Când am intâlnit-o prima oară a fost la o gală unde am oferit împreună un premiu.

Am fost vrăjit de prezența ei. O doamnă de o frumusețe si de o eleganță aparte. O actrită de geniu... M-aș fi bucurat s-o mai aud o dată. Cu lacrimi in ochi scriu: - Stela, acum esti una dintre stelele norocoase ale românilor. O stea cu adevărat. O stea din ceruri.

Te voi iubi mereu! Dumnezeu să te odihnească! Îti mulțumim!".

Fanii Star Wars vor adora acești brăduți de Crăciun. Seria istorică a inspirat cele mai frumoase Sărbători de Iarnă... Gest admirabil! O tânără a strâns 225.000 de dolari pentru un om al străzii, după ce bărbatul i-a oferit ultimii lui băn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x