Antena Căutare

Mesajele copilei sunt virale! Cum l-a pus pe fugă o fetiță de 12 ani pe un bărbat care îi cerea poze pe Facebook. ”Băiatu` meu..."

O fetiță de 12 ani din Sibiu a reușit să scape de un bărbat care o agresa prin intermediul internetului. Copila a apelat la câteva replici, dar și la o poză cu tatăl său, pentru a-l pune pe fugă. "Băiatu' meu, ai greșit fata!", a scris părintele fetei pe Facebook, la aflarea celor întâmplate. Omul e bodyguard de meserie și are un fizic impunător.

Mesajele copilei sunt virale! Cum l-a pus pe fugă o fetiță de 12 ani pe un bărbat care îi cerea poze pe Facebook. ”Băiatu` meu..." Galerie
Copilă agresată pe Facebook | oradesibiu.ro

Potrivit publicației locale oradesibiu.ro, tatăl fetiței a postat următorul mesaj pe o rețea de socializare: „Cine îmi poate spune ceva despre acest individ care scrie la fete și cere poze cu ele …Băiatu meu ai greșit fata!

Individul i-a trimis un mesaj vocal fetiței, în care îi cerea poze cu ea. Fetiția a refuzat și i-a zis că poate să vorbească cu tatăl ei, mai scrie sursa citată.

Fetiția l-a amenințat că va anunța poliția, dar bărbatul nici de această dată nu s-a lăsat intimidat. Când a văzut că acesta tot îi trimite mesaje și insistă, fata a făcut un gest simplu, dar de efect: i-a trimis o poză cu tatăl său în sala de antrenament.

Mesajele copilei sunt virale! Cum l-a pus pe fugă o fetiță de 12 ani pe un bărbat care îi cerea poze pe Facebook. ”Băiatu` meu..."

La scurt timp după postarea mesajului, individul și-a închis contul de pe care îi trimitea mesaje fetiței.

Previziune șocantă a Mariei Ghiorghiu despre iarna acestui an: „O să fie ceva nemaivăzut! Oameni buni, pregătiți-vă!”... Kirk Douglas și românii. Imagine de colecție, alături de Amza Pellea și Mircea Albulescu, la filmările pentru filmul rom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x