Antena Căutare

Cutremurător! Au pus la cale o ședință de spiritism, dar ceea ce a urmat a fost paranormal! Uite cum le-a pedepsit spiritele înfuriate!

Un incident paranormal din Marea Britanie a reușit să stârnească numeroase controverse. Lumea a rămas șocată de ceea ce s-a întâmplat în casa unei familii.

Un incident paranormal din Marea Britanie a reușit să stârnească numeroase controverse. Lumea a rămas șocată de ceea ce s-a întâmplat în casa unei familii.

O mamă și o fiică au dorit să apeleze la ședinte de spiritism pentru a intra în contact cu câinele lor, mort de ceva timp. Totuși, ceea ce a urmat i-a lăsat pe toți muți de uimire.

Cele două au folosit o planșă specială pentru activități oculte. Se pare că în scurt timp, acestea au primit un semn prin care erau avertizate că vor muri. Nu a trecut mult și un incendiu inexplicabil a pornit în locuință.

Femeile au scăpat, dar încă nu se cunoaște cauza incendiului, mulți spunând că ar fi vorba despre o pedeapsă dată de spiritele cu care au intrat în contact cele două.

A ratat o priveliște de milioane fiindcă era dependent de mobil! Uite ce s-a întâmplat la doi pași de el! Acum tot inter... Ai auzit și tu asta la școală, dar nu te-ai gândit niciodată ce ascunde în spate! Emil Palade, singurul român care a reu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x