Antena Căutare

Dependența de ciocolată a făcut-o să slăbească mai bine de 50 de kilograme! Cum arată azi tânăra care a renunțat la mâncare

O tânără a reușit să uimească întreaga planetă atuncă când a decis să adopte o dietă total neobișnuită! Femeia a slăbit mai bine de 50 de kilograme mâncând cantități uriașe de ciocolată!

O tânără a reușit să uimească întreaga planetă atuncă când a decis să adopte o dietă total neobișnuită! Femeia a slăbit mai bine de 50 de kilograme mâncând cantități uriașe de ciocolată!

Aceasta este incredibila poveste a unei mame de 28 de ani, pe nume Kerrie Kidman. Dependența de ciocolată a făcut-o să ajungă la incredibila greutate de peste 100 de kilograme și acesta a fost momentul în care a decis să facă o schimbare în viața ei.

Kerrie și-a dat seama că nu mai poate continua în acest fel și atunci a decis că a venit momentul să slăbească. Și fiindcă dependența de ciocolată era prea mare, tânăra și-a făcut propriul regim de slăbit. A mâncat doar ciocolată și astfel a topit ca prin minune mai bine de 50 de kilograme!

Are 70 de ani dar atrage privirile tuturor cu un corp extrem de sexy! Cum arată femeia care a renunțat la zahăr în urmă cu 28 de ani!

Femeia a luat legătura cu un nutriționist șia cesta i-a propus shake-uri speciale, toate cu aromă de ciocolată. Pofta de dulce a acesteia era mereu satisfăcută și astfel, Kerrie a ajuns să topească în jur de 50 de kilograme în câteva luni.

Băuturile proteice au ajutat-o să stea departe de mâncare și astfel, tânăra a reușit să ajungă la greutatea dorită. Așa că nu întotdeauna dietele pot fi o povară!

Teoria care-l provoacă pe Dumnezeu! Credincioșii din lumea-ntreagă SUNT ÎNGROZIȚI de ultima descoperire!... Exemplar numai bun pentru trăsura Cenușăresei! Cum arată uriașul dovleac de 792 de kilograme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x