Antena Căutare

Doi oameni ai străzii au primit o nuntă surpriză după o relație de 24 ani. Cât de mult s-au transformat pentru eveniment

Doi oameni din Filipine ce locuiesc pe străzi și formează un cuplu de 24 de ani au primit o surpriză neobișnuită - o nuntă.

Rosalyn Ferrer și Rommel Basco, oameni ai strazii, ea bluza rosie, el tricou negru cu flori Galerie
Cum s-a transformat un cuplu care locuiește pe străzi pentru nuntă | Profimedia

Rosalyn Ferrer, în vârstă de 50 de ani, și Rommel Basco, în vârstă de 55 de ani, din provincia Pampanga, din Filipine, locuiesc într-o baracă abandonată într-un teren pustiu, alături de cei 6 copii ai lor, de câțiva ani.

Cei doi sunt împreună de 24 de ani, dar nu s-au putut căsători pentru că nu și-au permis acest lucru și pentru că erau prea concentrați pe ”găsirea mâncării necesare în fiecare zi”, scrie Daily Mail.

După ce cuplul a fost văzut căutând prin gunoaie, a primit nunta așteptată și un photoshoot din ziua cea mare.

Cum au primit Rosalyn Ferrer și Rommel Basco o nuntă, după ce au trăit ani de zile pe străzi

Richard Strandz, ce deține un salon în apropierea locului în care trăiesc Ferrer și Basco, a cunoscut cuplul când cei doi căutau în gunoaie pentru a aduna plastic, pentru a strânge destui bani pentru mâncare.

Vezi cum arată Rosalyn Ferrer și Rommel Basco îmbrăcați în haine de nuntă în GALERIA FOTO

Strandz a fost emoționat de povestea celor doi și a vorbit cu mai mulți prieteni pentru a organiza o nuntă fantastică pentru ei.

Citește și: Mirele și mireasa care s-au ras în cap la propria nuntă. Motivul din spatele deciziei a emoționat o lume întreagă

Strandz i-a și ajutat pe cei doi să adune documentele necesare pentru a se căsători și va finanța și nunta lor de la biserică atunci când totul va fi gata cu licența de căsătorie.

Înainte de nuntă, cei doi au participat la o sedință foto, cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiților, și s-au îmbrăcat în haine formale pentru eveniment.

Rosalyn a purtat o rochie albă lungă, pe când soțul ei a purtat un costum de culoare albă.

”Când eram mică, visam să am o nuntă albă. Mi-a ieșit din minte de mult timp,” a declarat Rosalyn. ”Niciodată n-am avut destui bani și am fost concentrați pe procurarea mâncarii pe care trebuie s-o mâncăm în fiecare zi. Acum mă simt binecuvântată că s-a întâmplat acest lucru. Sunt foarte recunoscătoare.”

Strandz i-a văzut pe cei doi în timp ce colectau sticle de plastic, pe care le cântăresc în fiecare zi pentru a strânge banii necesari pentru mâncare în fiecare zi.

Citește și: S-a îmbrăcat ca o mireasă la nunta fiului ei. Cât de mult semăna rochie soacrei cu cea a miresei

”Am aflat că cei doi au locuit împreună timp de mai bine de două decenii și nu își permiteau o nuntă mică,” a declarat Strandz. ”M-a emoționat povestea lor de dragoste, așa că mi-am contactat prietenii care aveau afaceri de nuntă și ne-am gândit să îi surprindem cu o nuntă.”

Nicole Angele a cheltuit peste 35.000 dolari pentru a semăna cu Pamela Anderson. Cum arăta înainte femeia cu bustul de 2... Mărțișorul a fost un tânăr fecior neînfricat, care a ucis Zmeul. Legendele despre “nașterea” mărțișoarelor. Cum au apăru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x