Antena Căutare

Fotografia și clipul în care un urs polar moare de foame te vor emoționa până la lacrimi. Slăbit și înfometat, animalul e o victimă a încălzirii globale

Imaginile și cliprl surprinse în zona arctică a Canadei care înfățișează un urs lihnit de foame și slab în căutarea hranei a impresionat până la lacrimi lumea întreagă.

Imaginile și cliprl surprinse în zona arctică a Canadei care înfățișează un urs lihnit de foame și slab în căutarea hranei a impresionat până la lacrimi lumea întreagă.

Ambele au devenit virale pe internet, iar destinul crud al animalului i-a sensibilizat până și pe oamenii de știință care studiază efectele încălzirii globale la nivel planetar.

Înregistrările video din Arhipelagul Arctic Canadian oferă o imagine clară şi sumbră a impactului pe care schimbările climatice îl au asupra urşilor polari din regiune. Pe pământurile fără urmă de gheață sau zăpadă, ursul polar încearcă să supraviețuiască și să găsească hrană...

Scena a fost surprinsă de un ONG, în timpul unei expediţii pe insula canadiană Baffin. „Întreaga echipă se abţinea să plângă şi să-şi exprime emoţiile în timp ce documenta situaţia acestui urs polar pe moarte”, a povestit fotograful Paul Nicklen într-o postare pe o pagină de socializare.

Cercetătorii susţin că ursul nu era bătrân şi că a pierit, probabil, la câteva ore după ce a fost zărit agonizând.

Toată această tragedie este cauzată de încălzirea globală care distruge habitatului urşilor polari şi al altor animale care trăiesc în zona arctică.

Majoritatea nu crede în ele, deși există dovezi incontestabile ale existenței lor! Fotografii cu fantome, o galerie care... Un experiment inedit! Mare atenție și multă grijă! Un brad împodobit arde ca o torță în numai 25 de secunde! Viral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x