Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 19 martie!

Lucrurile nu sunt roz la capitolul dragoste pentru balante, insa, din fericire, se anunta vremuri mai bune. In schimb, pestilor le merg toate struna. Iata care sunt previziunile astrologice pentru ziua de 19 martie!

Berbecii se vor axa astazi pe rezolvarea problemelor familiale. Nu vor merge toate struna, insa pana la urma, o vor scoate la capat.

Taurii cand isi pun ceva in gand, cu greu renunta la propriile opinii. Daca ar fi mai cooperanti, ar avea de castigat.

Gemenii au planuri peste planuri in ceea ce priveste cariera. Nimic rau, insa ar trebui sa si le prioritizeze pentru a se bucura si de reusite.

Racii vor fi motorul activitatilor profesionale. Vor incerca sa gaseasca rezolvarea tuturor problemelor de la serviciu.

Leii vor fi zambitori, relaxati si nu vor pune la suflet rautatile celor din jur.

Fecioarele vor profita de fiecare moment benefic lor si vor reusi sa puna mana pe ceea ce isi doresc.

Balantele sunt suspicioase in ceea ce priveste viata de cuplu si atitudinea lor poate inrautati lucrurile. Relaxarea este cheia.

Scorpionii sunt buni comunicatori si acest fapt nu va fi trecut cu vederea de catre sefi. Discursul lor va atrage cu siguranta, atentia.

Sagetatorii ar face bine sa fie mai economi, la capitolul finante se intrevad ceva probleme.

Unora le merge mai rau, altora mai bine. Capricornii au noroc in plan financiar astazi. Este posibil sa intre in posesia unei sume frumusele de bani.

Varsatorii vor avea rezultatele mult asteptate in activitatile de serviciu demarate. Si in plan afectiv stau de minune, asa ca se anunta o zi perfecta!

Pestilor toate le vor merge din plin. Nu vor avea nici macar un motiv de suparare sau dezamagire.

Zece rochii ale printesei Diana, in valoare de peste 800 de mii de euro, vor fi scoase la licitatie ... Romanca Alecsandra Dragoi, printre castigatorii concursului Sony World Photography Awards 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x