Antena Căutare

Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt bărbat din SUA a murit. Care a fost cauza decesului și cum arăta acesta

Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt om din SUA, a decedat. Care a fost cauza decesului său.

Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt om din SUA s-a stins din viață. Care a fost cauza decesului Galerie
Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt om din SUA s-a stins din viață. Care a fost cauza decesului | Profimedia

Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt bărbat din Statele Unite ale Americii, a murit. Bărbatul avea 38 de ani, iar familia traversează zile triste din cauza acestui eveniment. Iată că, deși s-a sperat că ar putea trăi o viață normală, el s-a stins într-un spital din SUA, după ce s-a luptat cu problemele medicale.

Cel mai înalt bărbat din SUA s-a stins din viață. Care a fost cauza decesului său

Familia sa a anunțat faptul că Igor Vovkovinskiy, de naționalitate ucraineană, a murit, vineri, din cauza problemelor la inimă. Acesta s-a stins din viață la o clinică din Rochester. Mama acestuia, Svetlana Vovkovinska, de profesie asistentă medicală, a declarat în primă fază chiar pe rețelele de socializare, unde a anuțat pe toată lumea că fiul ei nu mai trăiește.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale. Gestul de neimaginat i-a făcut pe mulți să sugereze anularea nunții

Igor Vovkovinskiy a mers pentru prima oară la Clinica Mayo în 1989 fiind un copil care solicita tratament, acolo i-a fost identificată problema medicală. O tumoare care îi apăsa pe hipofiză l-a făcut să secrete niveluri anormale de hormoni de creștere. Astfel că, acesta a devenit cel mai înalt om din SUA, la 2 metri și 34,5 centimetri. În acest mod, el a și ales să rămână în Rochester.

Fratele său mai mare, Oleh Ladan din Brooklyn Park, a declarat că Vovkovinskiy era o celebritate când a sosit din Ucraina din cauza dimensiunilor sale. Dar Ladan a spus că Vovkovinskiy „ar fi dorit să trăiască mai degrabă o viață normală, decât să fie cunoscut”, potrivit npr.org.

Vovkovinskiy a apărut și încadrul celebrei emisiuni „The Oz Show” și a fost chemat de președintele Barack Obama pe scenă, în timpul unui miting de campanie din 2009, când l-a observat în mulțime purtând un tricou pe care scria „Cel mai mare susținător al lui Obama din lume”.

Citește și: Igor și Grichka Bogdanov s-au transformat complet din cauza intervențiilor estetice. Cum arătau gemenii înainte de operații

În anul 2013, Igor a urcat-o pe scenă pe concurenta aleasă de Ucraina pentru a reprezenta țara la Eurovision. Când avea 27 de ani, Vovkovinskiy a călătorit la New York și a fost declarat cea mai înaltă persoană în viață din America, de către un jurat de la Guinness World Records, în emisiunea lui Doctor Oz. A depășit cu doar o treime de inch adjunctul unui șerif din Virginia.

El a lansat o cerere în anul 2012 unde a vrut să i se plătească costul estimat la 16.000 de dolari pentru încălțămintea specială, care nu i-ar provoca dureri. La acea vreme, el a declarat că nu a mai deținut o astfel de pereche de încălțăminte de ani buni. Acesta a primit donații care au fost dublu sumei pe care o ceruse.

Citește și: O mamă a montat camere de supraveghere în dormitorul bebelușului, dar când a privit imaginile a descoperit un lucru bizar

Firma Reebok i-a oferit gratuit pantofii personalizați și realizați după nevoile sale. Igosr Vovkovinskiy s-a născut pe data de 8 septembrie a anului 1982, în Bar, Ucraina, în Vovkovinska și Oleksandr Ladan.

Vecinii au fost uluiți când au văzut ce a putut să facă o femeie, chiar în curtea casei sale. Imaginile sunt virale... Igor și Grichka Bogdanov s-au transformat complet din cauza intervențiilor estetice. Cum arătau gemenii înainte de opera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x