Antena Căutare

O poveste HALUCINANTĂ: "M-am dus la culcare o mamă singură de 32 de ani şi m-am trezit o adolescentă de 15". Ce a păţit femeia

S-a dus la culcare fără să aibă nici cea mai vagă idee despre ce avea să i se întâmple.

S-a dus la culcare fără să aibă nici cea mai vagă idee despre ce avea să i se întâmple.

Naomi Jacobs s-a trezit într-o dimineaţă, a privit în jurul ei cu spaimă şi şi-a dat seamă că se află într-un loc străin înconjurată pe lucruri ciudate.

Ultimul lucru pe care şi-l amintea era că adormise cu o noapte înainte într-un pat suprapus din camera pe care o împărţea cu sora ei şi că trebuia să susţină examenul la limba franceză.

Era convinsă că are 15 ani şi o zi foarte importantă la şcoală. De fapt, avea 32 de ani şi fiul ei era cel care se ducea la şcoală acum.

Iniţial a crezut că visează, dar când şi-a văzut chipul în ogllindă a înţeles cine era: o femeie puternică şi o mamă singură. A fost îngrozită şi nu ştia cum să se manifeste.

Era convinsă că este o elevă de 15 ani iar că John Major era premierul Marii Britanii

"Când a venit lângă mine un băieţel şi mi-a spus "mami" am avut un şoc total. Atunci am simţit totul de la frică la bucurie când l-am văzut. Am simţit o bucurie imensă în momentul în care am văzut copilaşul despre care nu-mi aminteam să-l fi născut, dar care ştiam sigur că este al meu pentru că semăna perfect cu mine. În acelaşi timp am simţit o groază infinită pentru că mi-am dat seama că sunt responsabilă pentru el şi eu nu ştiam cum să mă comport".

Potrivit medicilor, in timpul noptii, Naomi Jacobs a fost afectata de amnezie totala tranzitorie, o forma de pierdere a memoriei cauzata de stres, care i-a sters partea "episodica" a memoriei.

Imaginile care au impresionat lumea! Ce se întâmplă la nașterea unui pui de girafă Rothschild!... Soţia lui Vadim Tudor, într-un interviu emoţionant: “Mă duc la cimitir, mă cert cu el şi plâng”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x