Antena Căutare

Își găsesc jumătatea până la Crăciun! Dragostea va pluti în aer de sărbători!

Se apropie perioada sărbătorilor de iarnă și oricine își dorește să aibă un partener cu care să aibă parte de momente speciale. Acestea sunt zodiile care sigur își găsesc jumătatea iarna aceasta!

Se apropie perioada sărbătorilor de iarnă și oricine își dorește să aibă un partener cu care să aibă parte de momente speciale. Acestea sunt zodiile care sigur își găsesc jumătatea iarna aceasta!

Printre cei mai norocoși nativi ai horoscopului din această iarnă sunt cei din zodia fecioară. Reprezentanții acestei zodii abia așteaptă să își facă planurile de distracție pentru vacanță și visează cu ochii deschiși la momentele cu prietenii.

Totuși, astrele au pus gând bun pentru fecioare, căci au decis să le scoată în cale marea iubire. De Crăciun nu este exclus ca vechile relații să ajungă chiar la logodne sau căsătorii.

Crăciunul acesta este unul cu adevărat special și pentru cei din zodia capricorn, fiindcă schimbările din viața personală se anunță a fi unele cu adevărat spectaculoase și total neașteptate.

Nativii își vor găsi un partener cu adevărat special sau vor trece cu vechea relație la o etapă superioară. Așadar, perioada sărbătorilor de Crăciun va fi una specială!

Marcel Toader a mers acasă la fosta soacră și s-a lăsat cu show de zile mari! „Am făcut totul cu doi martori”

Ultimii dar nu cei din urmă la capitolul noroc în dragoste în această iarnă sunt nativii pești, pentru care se naște șansa întâlnirii unei mari iubiri. Nu este recomandat să te grăbești, dar nici să ignori anumite semne pe care ți le dă soarta.

Cei din zodia pești vor petrece un Crăciun special alături de persoana iubită, fie ea nouă sau dintr-o relație veche. Unii dintre nativi, cei mai norocoși, își vor găsi jumătatea, cu care vor forma un cuplu de invidiat.

Testul suprem. Cât de fidel e iubitul tău în funcție de zodie!... Ce se întâmplă dacă pui câțiva stropi de oțet pe o felie de pâine! Ce vei descoperi a doua zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x