Antena Căutare

Mama a vrut să verifice dacă bebelușul ei doarme, dar a avut parte de clipe de groază! Ce a găsit femeia lângă copil

O mamă a avut parte de șocul vieții sale atunci când, dorind să verifice dacă bebelușul ei doarme, a asistat la o scenă horror!

O mamă a avut parte de șocul vieții sale atunci când, dorind să verifice dacă bebelușul ei doarme, a asistat la o scenă horror!

Femeia susține că se uita pe sistemul de supraveghere al bebelușului atunci când a avut impresia că vede un ursuleț de pluș lângă copi..

Totuși, când Laura Haigh a privit mai atent, șocul a fost mare: lângă copil era ceea ce părea a fi o siluetă de fantomă!

Lângă bebeluș, părinții au putut distinge silueta fantomatică a unui alt bebeluș. Imaginile cu incidentul au ajuns pe internet și au făcut deja înconjurul lumii.

Unii spun că ar fi vorba despre un trucaj, alții cred că e doar o iluzie optică.

Citește și:

A filmat cum intră fantoma în casă! Un tânăr a suprins momentul în care spiritul își face de cap la el în locuință! (VIDEO)

Galerie foto ELECTRIZANTĂ! O centrală nucleară din Cehia organizează un concurs de BIKINI pentru a căuta stagiare. Nici ... Show incendiar de striptease, chiar în închisoare! Cum s-au distrat deținuții dintr-un penitenciar de maximă securitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x