Antena Căutare

Mireasa a fost părăsită la altar, dar apoi a luat o decizie de zile mari! Ce a avut curaj să facă această tânără?

O tânără a fost părăsită chiar cu puțin timp înainte de nuntă, dar se pare că acest lucru i-a transformat viața pentru totdeauna.

Mireasa a fost părăsită la altar, dar apoi a luat o decizie de zile mari! Ce a avut curaj să facă această tânără? Galerie
Povestea este de-a dreptul incredibilă

O tânără a fost părăsită chiar cu puțin timp înainte de nuntă, dar se pare că acest lucru i-a transformat viața pentru totdeauna.

Avea o casă, o mașină și un logodnic pe care îl iubea. Cu trei luni înainte de marele eveniment, bărbatul a decis că nu mai dorește să facă pasul de a-și uni destinul cu cel al femeii.

Transformare ULUITOARE! O tânăra a demonstrat că machiajul te face alt OM! „WOW, ești SUPERBĂ!” (VIDEO)

Tânăra a fost devastată de decizia acestuia, dar totodată și un semn puternic că trebuie să își schimbe viața.

Tânăra a avut parte de adevărate aventuri

Și-a dat demisia și a plecat imediat într-o călătorie prin Asia. În această perioada, britanica a ținut un blog de călătorii, iar textele s-au transformat ulterior într-o carte extrem de bine vândută.

Acum, tânăra spune că decizia iubitului de a renunța la căsătătorie și de a renunța la relație i-a schimbat viața, căci doar așa a avut curajul să își urmeze inima și să pornească într-o aventură uimitoare.

A fost abandonată în spital, cu un bileţel agăţat de mânuţă: "mamă şi tată necunoscuţi!". O femeie a ajuns să ... Un timbru furat a apărut după 60 de ani! "Au pus avionul cu susu-n jos! De la 24 de cenți, acum valorează peste UN ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x