Antena Căutare

Nu este nicio glumă, deși pare! Un bărbat și-a găsit mașina, după 20 de ani în care nu-și mai amintea unde a parcat-o. Se afla fix în același loc în care a lăsat-o

Un şofer uituc, din Germania, şi-a primit maşina înapoi, după 20 de ani în care nu-şi mai amintea unde a parcat-o. Şi chiar nu este nicio glumă.

Un şofer uituc, din Germania, şi-a primit maşina înapoi, după 20 de ani în care nu-şi mai amintea unde a parcat-o. Şi chiar nu este nicio glumă.

În 1997, după ce nu a mai găsit-o, a anunţat poliţia că i-a fost furată şi, abia, în 2017 cazul a fost rezolvat, dintr-o întâmplare. Maşina cu pricina se afla în garajul unei clădirii care urma să fie demolată, potrivit metro.co.uk.

Şi, pentru că autorităţile nu ştiau ce este cu autoturismul acolo, s-au apucat să investigheze cazul. Aşa au ajuns la un bărbat de 76 de ani care raportase, în urmă cu 20 de ani, "furtul" unui Volkswagen Passat.

Maşina se afla exact în locul în care o parcase, pe vremea când era puţin mai tânăr.

"Maşina nu mai poate fi folosită", au declarat poliţiştii care s-au ocupat de caz.

Locul în care TOȚI oamenii poartă, NON-STOP, o mască de gaze pe figură: la joacă, la școală, la nuntă, la muncă!... O femeie din România trăiește într-o casă asemănătoare cu cele de acum două secole. Când a deschis ușile locuinței, repo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x