Antena Căutare

O femeie a fost condamnată la închisoare după ce i-a impus fiicei sale să țină dietă. Ce a declarat tatăl fetei

O italiancă a fost condamnată la închsoare după ce și-a obligat fiica să țină dietă. Femeia era îngrozită că se va îngrășa.

colaj judecător care lovește cu ciocănelul și picior de femeie care se urcă pe cântar Galerie
A ajuns după gratii după ce și-a obligat fiica să țină dietă | Shutterstock

O femeie în vârstă de 53 de ani din Italia a fost condamnată la 1 an și 4 luni de închisoare după ce și-a obligat fiica să țină dietă.

Citește și: O italiancă a înșelat statul timp de cinci ani. Cine i-a fost complice și cum a obținut peste 100.000 de euro fără să muncească

O femeia a fost condamnată la închisoare după ce i-a impus fiicei sale să țină dietă. Ce a declarat tatăl fetei

Italianca de 53 de ani și-a obligat fiica să țină o dietă strictă, astfel încât să nu depășească 47 de kilograme. Aceasta a fost condamnată pentru rele tratamente aplicate minorului.

Mai mult decât atât, femeia îi spunea în permanență fetei că este „urâtă și grasă”, potrivit Digi24. în acest mod o obliga să respecta dieta strictă stabilită de femeie.

Citește și: Un bărbat a descoperit că este căsătorit de 42 de ani cu un alt bărbat pe care nu-l cunoștea. Cum a fost posibil

Dieta impusă adolescentei consta în legume, privând-o astfel de alte alimente cu valoare nutrițională ridicată. Astfel i-a pus în pericol dezvoltarea sănătoasă. Totodată, mama o cântărea de mai multe ori pe zi, satfel încât să fie sigură că urmează dieta impusă.

Tribunalul din Como a dat sentința la începutul anului. Pedeapsa însă este mai mică decât cea cerută de procurori. Aceștia ceruseră 2 ani pentru mama care și-a maltratat copilul.

Citește și: Gabriel a dormit pe străzi în Italia, iar acum are propria afacere de succes. Cum și-a îndeplinit visul

În timpul pronunțării sentinței, femeia nu s-a aflat în sala de judecată. Alessandra Colombo Taccani solicitase achitarea ei, dar și o altă încadrare juridică a faptei. Însă Francesca Banfi, judecătoarea care a preluat cazul, nu a fost de acord, aceasta acceptând toate cererile parchetului. Însă a stabilit o pedeapsă mai mică pentru femeie.

Citește și: Cum i-a păcălit un român pe toți că e fiul unui afacerist prosper. Primea mese gratuite la restaurant și plimbări cu elicopterul

Tatăl copilei s-a aflat în sală la pronunțarea sentinței. Acesta a încercat să o apare, susținând că: „Nu a fost nicio intenție de a-i provoca fiicei noastre durere și suferință.”

Citește și: Tinerii adulți refuză să părăsească casa părinților. La ce a recurs o italiancă pentru a-și face copiii să plece de acasă

Cazul a ajuns în atenția procurorilor, după ce un cadru medical a observat că alimentația adolescentei de 16 ani era necorespunzătoare. Acesta a întocmit un raport medical pe care, ulterior, l-a înaintat Poliției, iar mai apoi a ajuns la Parchet.

Citește și: El este cel mai sexy preot din Italia. Are 21 de ani și a renunțat la cariera de model pentru preoție

În urma anchetei s-a stabilit că adolescenta a suferit niște abuzuri care i-au afectat starea de sănătate și fizică, și psihică.

Cazul a revoltat întreaga societate, mai ales luând în considerare atitudinea soțului femeii în cauză. El a mediat relația dintre mamă și fiică, iar avocatul familiei a susținut și după pronunțarea sentinței că nu era cazul unei astfel de pedepse.

Pentru a nu atrage ghinionul în propria casă, nu împrumuta niciodată aceste lucruri... Rugăciuni pentru Postul Mare. Rostește în fiecare zi din prima săptămână aceste rugi pentru binecuvântare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x