Antena Căutare

O femeie a mers la salon ca să se tundă, dar când s-a uitat în oglindă a crezut că nu vede bine. Ce s-a întâmplat

O femeie a decis să meargă la salon ca să se tundă. A crezut că nu vede bine atunci când s-a uitat în oglindă. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

angelica miller inainte si dupa noua tunsoare Galerie
Când a văzut cu ce tunsoare s-a ales, femeii nu i-a venit să creadă | capturi instagram @jelzamil

Se spune că, de cele mai multe ori, o tunsoare nouă aduce o stare de bine. Totuși, pentru o femeie, mersul la salon s-a transformat într-o experiență de coșmar, mai ales la final, când s-a uitat în oglindă și a văzut rezultatul. A fost atât de supărată încât și-a pozat noul look și a arătat tuturor cu ce s-a ales, de fapt.

O femeie a mers la salon ca să se tundă, dar când s-a uitat în oglindă a crezut că nu vede bine. Ce a pățit

Aceasta este neplăcuta situație prin care a trecut o mamă pe nume Angelica Miller, în vârstă de 30 de ani, din Phoenix, Statele Unite ale Americii. La șase luni după ce a născut, femeia a simțit nevoia să își ofere un mic moment de răsfăț și să meargă la salon ca să își tundă părul. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când, la final, s-a uitat în oglindă și a văzut ce are în cap, de fapt.

Citește și: Un om al străzii a primit un tunsoare nouă. Cum arată după transformare și cât de fericit a fost

Angelica Miller a plătit 25 de dolari pe tunsoare și a oferit chiar și alți 5 dolari bacșiș coafezei care s-a ocupat de ea și care a asigurat-o că îi va oferi o tunsoare pe placul ei. Însă, la final, lucrurile n-au fost deloc așa. Clienta a crezut că nu vede bine atunci când s-a privit în oglindă și a văzut ce avea în cap.

Furioasă, femeia s-a filmat în timp ce își prezintă dezastrul din cap și își exprimă dezamăgirea. Clipul video a devenit viral și a stârnit numeroase reacții în mediul online.

Citește și: Tunsoarea fluture, trend-ul primăverii. Cui i se potrivește cel mai bine

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„E foarte rău, cum pot să ies din situația asta? Sunt pe punctul de-a începe să plâng. Ce naiba e asta?! Nu am cum să repar așa ceva”, a zis Angelica Miller în filmare, potrivit celor de la mirror.co.uk.

După ce s-a mai calmat, femeia s-a întors la salon ca să se plângă de cele întâmplate și să ceară banii înapoi.

„Eram chiar descurajată și cu moralul la pământ. Nu am putut înțelege cum s-a putut ajunge la ceva atât de grag. Abia după ce m-am dus acasă și am mai aranjat părul am început să mă simt puțin mai bine”, a mai zis ea, care ulterior a apelat la ajutorul altui hairstylist pentru a repara tunsoarea.

Transformarea spectaculoasă a mamei unei mirese cu ajutorul machiajului. Invitații au crezut că sunt surori... Un bărbat a intrat într-o biserică bântuită și ceea ce a urmat i-a dat fiori. Fenomenul paranormal a fost filmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x